PRVI PUT U ISTORIJI NAŠEG FUDBALA: Srbi glavni na dva derbija LŠ!
Foto: AP

Kurir otkriva

PRVI PUT U ISTORIJI NAŠEG FUDBALA: Srbi glavni na dva derbija LŠ!

Fudbal -

Jovan Šurbatović zadužen za utakmicu Atletiko - Liverpul, dok će Nebojša Ivković biti glavni za meč Real - Mančester siti

Dva madridska spektakla sa Srbima u glavnim ulogama! Derbiji Lige šampiona povereni su našim ljudima, i to najvažnija pozicija - delegat meča.

Jovan Šurbatović biće zadužen za utakmicu Atletiko - Liverpul, dok će Nebojša Ivković biti delegat na meču Real - Mančester siti. Kakvo priznanje za srpski fudbal! UEFA u svom timu ima nekoliko stotina delegata, pa je velika čast biti među onima koji su delegirani za mečeve osmine finala Lige šampiona. Još ako su te utakmice derbiji...

Jovan Šurbatović, inače generalni sekretar FSS, prošle godine bio je delegat na mečevima Lige Evrope, a već ove je došao i do Lige šampiona. Da su u UEFA zadovoljni kako radi svoj posao vidi se iz toga što je dobio meč Atletiko - Liverpul.

foto: Zorana Jevtić

Kad je reč o Nebojši Ivkoviću, on već godinama važi za jednog od najboljih delegata u evropskim okvirima, pa ne iznenađuje što je dobio poverenje za utakmicu Real - Siti.

foto: Starsport

Dešavalo se i u prošlosti da našem čoveku bude poverena funkcija delegata na nekom bitnom meču u Ligi šampiona, ali nikad se nije dogodilo da na dva derbija Srbi dobiju tu funkciju. Velike zasluge za odlične pozicije koje imamo u evropskom fudbalu idu na račun Zorana Lakovića, koji je jedan od najvažnijih ljudi u UEFA.

Partizan - Radnik

Partizan u prolećnu sezonu kreće danas (16.00) protiv surduličkog Radnika, tima koji kod kuće uvek pobeđuje. Zato je kvota na keca 1,10, a s obzirom na ofanzivnu postavku crno-belih, treba razmisliti o opkladi 1&3+ s kvotom 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik.

Kurir.rs, Miloš Bjelinić/ Foto: AP, Zorana Jevtić, Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track