ZVEZDINO PROLEĆE! DELIJE: BEOGRADE AJDE NA STADION, ostali sigurno dolaze!
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

POKRENULI AKCIJU

ZVEZDINO PROLEĆE! DELIJE: BEOGRADE AJDE NA STADION, ostali sigurno dolaze!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji način započeli prolećni deo sezone i trijumfom od 2:0 ulepšali debi Dejana Stankovića na klupi srpskog šampiona.

Pored odlične igre treba istaći da odavno tribina na kojoj su smešteni najvatreniji navijači srpskog šampiona nije bila onako ispunjena u domaćim utakmicama.

Delije su pokrenule akciju povratka publike na stadion kao i 2009. godine kada su tribine zvrjale prazne, dok je klub proživljavao najteže trenutke u istoriji.

Sada su stvari znatno drugačije.

Zvezda ispisuje nove stranice, osvajač je dve uzastopne šampionske titule, Evropa se već tri sezone igra na Marakani, pa se postavlja pitanje šta je sa navijačima i zašto u širokom luku izbegavaju stadion..

Ipak, to je sada završena priča, Delije su se probudile i prepoznale trenutak kada moraju da budu uz klub i podrže novog trenera Dejana Stankovića pa su uputili javni poziv svima onima kojima je crveno -bela boja na srcu da dođu na prolećnu premijeru na Marakani protiv Vojvodine.

"Za mnogo godina kad jedne SUBOTE 22.02.2020. se probudim, Zvezda i Vojvodina igraju na Marakani a oko stadiona dim. BEOGRADE AJDE NA STADION, ostali sigurno dolaze!"

Već za vikend na Marakani se očekuje više od 30.000 navijača protiv Vojvodine i to je ono što raduje.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track