NISAM SIGURAN DA JE SIMEONE GLEDAO UTAKMICU! Klop: Atletiko će osetiti MOĆ Enfilda !
Foto: EPA/JUANJO MARTIN

biće paklen revanš

NISAM SIGURAN DA JE SIMEONE GLEDAO UTAKMICU! Klop: Atletiko će osetiti MOĆ Enfilda !

Fudbal -

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop nije bio nezadovoljan uprkos porazu njegove ekipe od Atletika 1:0 , u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Saul je u četvrtom minutu pogodio mrežu Alisona Bekera i time, ispostavilo se, rešio pitanje pobednika.

Atletiku je dosta pomogla gromoglasna i neumorna podrška svojih navijača.

Klop veruje u prolaz svog tima u četvrtfinale Lige šampiona.

"(Poruka za) navijače Atletika koji dođu do karte... Dobrodošli na Enfild. Emocije su bitne. One su večeras očigledno bile na strani Atletika, ali ja se radujem revanšu", rekao je Klop posle utakmice i nastavio:

"Stalno pričamo o moći Enfilda i moći koju stadion može da ima, a to smo videli večeras. Poluvreme je i mi gubimo 1:0. Drugo poluvreme će se igrati pred našim navijačima, a oni će to osetiti".

Liverpul za ceo meč nije imao šut u okvir gola, što se u Klopovoj eri desilo prvi i jedini put od dolaska 2015. godine. "Ne brine me rezultat. Video sam mnogo srećnih ljudi Atletika, ali nije gotovo. Nisam siguran šta je to što ćemo morati da uradimo u revanšu. Oni su konstantno išli na pumpu, a mi smo igrali sa jednim rezervoarom. Nisam siguran ni da je Dijego Simeone (trener Atletika) puno gledao utakmicu jer je konstantno animirao publiku", zaključio je Nemac.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track