TSC ŽELI POBEDU! Sabo: Partizan favorit, ali imamo puno samopouzdanja!
Foto: Printskrin

superliga

TSC ŽELI POBEDU! Sabo: Partizan favorit, ali imamo puno samopouzdanja!

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo izjavio je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Partizana, kao i da će njegov tim pokušati da pobedi favorita iz Humske.

"Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Partizan je odlično otvorio prolećnu sezonu, pobedom od 3:0 protiv Radnika iz Surdulice. Mi smo osvojili bod u Inđiji, ali uprkos tome što je Partizan favorit i mi sa puno samopouzdanja ulazimo u utakmicu za koju sam siguran da će biti lepa za gledanje", rekao je Sabo, nekadašnji prvotimac crno-belih, na konferenciji za medije.

Napadač ekipe iz Bačke Topole Filip Arsenijević naglasio je da očekuje dinamičnu i uzbudljivu utakmicu jer oba tima gaje otvoren i ofanzivan fudbal.

"Imamo veliki respekt prema Partizanu, suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu i znamo da je pred nama težak zadatak. Ipak, ne odstupamo od našeg načina igre, bez obzira na to koliko je protivnik jak. Da podsetim, u jesenjim delu prvenstva u Beogradu, mi smo pokazali da možemo da pariramo crno-belima (rezultat 1:1). Radujemo se što posle dužeg vremena igramo kod kuće, pred domaćim navijačima, očekujemo odličnu atmosferu i verujemo da ćemo publiku obradovati dobrom igrom i novim bodovima, kao mnogo puta do sada, istakao je Arsenijević. Vezni fudbaler Dejan Milićević je naglasio da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika kao što su Partizan ili Crvena zvezda i da veruje da će upravo zbog toga svi pružiti maksimum.

"Naravno da nam neće biti lako, ali se nadamo da ćemo igrati pred punim tribinama, sa velikim brojem naših navijača čija podrška nam mnogo znači da ostvarimo što bolji rezultat", istakao je Milićević.

Utakmica između TSC-a i Partizana igra se u subotu od 16 sati na stadionu u Senti.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track