DVA PUTA PO 3:0! Manečester junajted deklasirao Votford, a Vulvsi razbili Norič
Foto: EPA/PETER POWELL

PREMIJER LIGA

DVA PUTA PO 3:0! Manečester junajted deklasirao Votford, a Vulvsi razbili Norič

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu Votford sa 3:0, u utakmici 27. kola Premijer lige i popeli se na peto mesto na tabeli.

Domaći su poveli u 42. minutu golom Bruna Fernandeša iz penala, što je njegov prvi gol za Junajted u karijeri. Prednost je udvostručio Entoni Marsijal u 58. minutu, a konačan rezultat postavo je Mejson Grinvud u 75. minutu.

U 53. minutu poništen je gol Votforda koji je postigao Troj Dini, nakon što je posle upotrebe VAR tehnologije procenjeno je da je tokom akcije igrano rukom.

Posle druge uzastopne pobede, ukupno 11. u prvenstvu, Mančester junajted se popeo na peto mesto na tabeli sa 41 bodom, bodom više od Totenhema na šestom mestu, ali i tri manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Votford je pretrpeo 13. poraz i pretposlednji je na tabeli sa 24 boda.

Fudbaleri Vulverhemptona pobedili su na svom terenu Norič sa 3:0.

Vulverhempton je stekao dva gola prednosti preko Diogua Žote, u 19. i 30. minutu. Konačan rezultat postavio je Raul Himenes golom u 50. minutu.

Vulverhempton sada ima devet pobeda i sa 39 bodova zauzima osmo mesto na tabeli. Norič je posle 17. poraza poslednji sa 18 bodova.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track