MIKEL ARTETA NAKON POBEDE NAD EVERTONOM: Dominirali smo većim delom meča
Foto: EPA/NEIL HALL

premijer liga

MIKEL ARTETA NAKON POBEDE NAD EVERTONOM: Dominirali smo većim delom meča

Fudbal -

Trener "tobdžija" bio je vrlo zadovoljan igrom svog tima.

"Meč je bio težak od samog početka, primili smo gol u prvom minutu, ali smo posle dominirali većim delom meča. Fizički je bilo veoma zahtevno", rekao je nakon meča Mikel Arteta.

"Drago mi je što je Bakajo Saka upisao asistenciju, ali ima još mesta za njegov napredak. Mora da zna koji deo terena je njegov. Svi igrači su bili dobri. Uživaju u zajedničkom radu. Bilo je sjajno videti kako su sarađivali", dodao je on.

"Pokušavam da im objasnim da je ovo jedini način na koji je moguće takmičiti se na vrhunskom nivou. Atmosfera je bila sjajna. Obamejang je još jednom bio odličan - golovi, pozicioniranje na terenu, igra u odbrani. Danas je obavio veliki posao. Pre nego što sam došao imao sam neke sumnje, ali razuverio me je i pokazao je veliku posvećenost, ob je najvažniji igrač ekipe", rekao je menadžer Arsenala.

"Najbolja stvar je karakter koji smo pokazali pozebno jer smo usedam dana odigrali tri meča. Prezadovoljan sam voljom i željom koju su pokazali. Tri pobede u sedam dana, svakako je ovo moja najbolja nedelja", zaključio je Arteta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track