ZVEZDINA DECA SU HIT! RADULOVIĆ: Mi se pitamo protiv Danaca!
Foto: Crvena zvezda

Liga šampiona ZA MLADE

ZVEZDINA DECA SU HIT! RADULOVIĆ: Mi se pitamo protiv Danaca!

Fudbal -

Svi u napad Verujem da nam je mesto među osam najboljih timova u Evropi i
to ćemo pokazati sutra protiv Mitjilanda, kaže „desetka“ mlade ekipe crveno-belih

Omladinci Crvene zvezde boriće se sutra za mesto među osam najboljih ekipa u Evropi! Na tom putu im stoji danski šampiona Mitjiland. Klinci koji su svetla budućnost srpskog kluba spremni su da naprave još jedan fantastičan rezultat. Sutra na stadionu Voždovca u meču 1/8 finala Lige šampiona za mlade gostuje Mitjiland (16 časova). Andrija Radulović jedan je od najzaslužnijih za dosadašnje rezultate crveno-belih. Sjajni ofanzivni vezista nije iznenađen dosadašnjim rezultatima.

- Mi smo verovali. Možda su ljudi sa strane sumnjali u nas, ali mi nijednog momenta nismo. Znamo ko smo, znamo za koga igramo i znamo koliko možemo - počeo je priču Radulović za Kurir.

Jeste rano za priču, ali ako padnu Danci, u Beograd dolazi jedan velikan - Ajaks ili Atletiko.

- Želimo da igramo i protiv njih, nismo još rekli sve šta imamo u Ligi šampiona, mesto nam je među osam najboljih. Dance smo detaljno analizirali, verujem u naš kvalitet i da se mi pitamo o pobedniku, a ako uspemo u tome, sledi spektakl protiv jednog od ta dva velika kluba.

Mladi fudbaler srušio je svojim golovima Olimpijakos i Totenhem. Tu ne planira da se zaustavi.

- Zadovoljan sam, ali ovo je tek početak. Tek sledi još žešći rad na putu ka cilju, a to je mesto u prvom timu - zaključila je Zvezdina „desetka“.

O reprezentaciji

Budućnost srpskog fudbala

Andriju Radulovića je nedavno pominjao i Dejan Savićević, prvi čovek FS Crne Gore. Mladi fudbaler rođen u Kotoru igrao je za mlađe kategorije Crne Gore, ali je njegov izbor ipak Srbija. - Stvarno ne bih ništa pričao o tome. Razumete me. Zanima me samo teren i da napredujem i ostvarim svoje fudbalske snove.

M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track