Najnovije vesti

SEKUND NEPAŽNJE MOŽE DA UNIŠTI ŽIVOT: Voditeljka Dea Đurđević održala predavanje fudbalerima Čukaričkog (FOTO)
Foto: FK Čukarički

PRVI PUT U SPORTSKOM KOLEKTIVU

SEKUND NEPAŽNJE MOŽE DA UNIŠTI ŽIVOT: Voditeljka Dea Đurđević održala predavanje fudbalerima Čukaričkog (FOTO)

Fudbal

Dea Đurdević, popularna televizijska voditeljka, održala je tribinu na stadionu Čukaričkog, kojoj su prisustvovali fudbaleri i stručni štab belo-crnih, a akcenat je bio na bezbednosti u saobraćaju, uz naglasak da su svi potencijalni učesnici i mete tokom vožnje.

Sa druge strane bila je "ciljna grupa" mladih momaka, konkretno najmlađeg tima u Super ligi Srbije, saopšteno je iz FK Čukaričkog.

Prethodno je Slaviša Brajković, zamenik komesara za bezbednost fudbalskog kluba Čukarički, govorio o svim segmentima vezanim za organizaciju jedne utakmice na stadionu na Banovom brdu, sa posebnim akcentom na mečeve visokog rizika i bezbednost ne samo igrača, vec svih učesnika sportske manifestacije.

1 / 6 Foto: FK Čukarički

Dea je vec držala brojne tribine širom Srbije, poslednju u prepunoj sali Kulturnog centra u Novom Pazaru, ali je ova na stadionu na Banovom brdu bila spečificna, jer je voditeljka po prvi put govorila pred fudbalerima jednog tima.

"Po prvi put u našem regionu održavamo ovakav vid tribine, u jednom sportskom kolektivu. Želela bih zbog toga da se zahvalim fudbalskom klubu Čukarički i svima onima koji su nam omogućili da dodatno podignemo svest mladih ljudi o ovom segmentu života. Na žalost, imam o čemu da vam pričam na temu bezbednosti u saobracaju, želim da pokušam da vam naglasim koliko je jedan sekund važan i koliko može da vam promeni život", kazala je Dea Đurdević u uvodnom delu priče.

"Tako je taj sekund uticao i na moj život, negativno, zbog toga sam i želela da sa vama podelim svoju priču, da se ovo nikom drugom ne bi dogodilo", dodala je ona.

Po završetku Deinog izlaganja, usledio je buran aplauz prisutnih u hali, a potom se gošći obratio šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović, koji je izrazio zahvalnost voditeljki što je podelila svoju potresnu priču i na taj način upozorila sve u Čukarickom da dodatno obrate pažnju na svaki momenat tokom vožnje automobila, ali i van prevoznog sredstva.

Kapiten Marko Docić je Dei Đurdević uručio prigodne poklone, a potom je usledila i zajednička fotografija za uspomenu na tribinu sa hrabrom ženom koja je, kako su lekari naglasili, jedna u milion.

(FK Čukarički)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...