UHAPSIO RONALDINJA, PA TRAŽIO SELFI SA NJIM: Paragvajski policajac potpuni HIT na internetu: On ostaje idol do smrti!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

UHAPSIO RONALDINJA, PA TRAŽIO SELFI SA NJIM: Paragvajski policajac potpuni HIT na internetu: On ostaje idol do smrti!

Fudbal -

Svet je danas šokirala vest da je u Paragvaju priveden legendarni fudbaler Ronaldinjo zajdno sa rođenim bratom, menadžerom i jednim saradnikom.

Nakon što je noć proveo u hotelu, Brazilac je danas došao u tužilaštvo kako bi dao izjavu povodom ovog skandala koji je obišao planetu.

Šef policije Migel Lopez Ruso, iskoristio je činjenicu da još nije pokrenuta zvanična istraga protiv Ronaldinja i zamolio ga je za fotografiju, koja je ubrzo osvanula na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

- On je svetski idol, za mene je on najbolji igrač na svetu i niko to ne može da mu oduzme. Bio sam tamo, ne moram da poričem ili da dajem objašnjenja. To je bila samo obična fotografija - rekao je Migel Lopez Ruso, koji je otkrio da je fotografija nastala tokom svedočenja Ronaldinja.

- Bilo je puno ljudi koji su želeli da ga pozdrave i novinara. Ušao je u sobu da svedoči i tamo smo razgovarali s njim, a kako je on svetski idol i ja sam takođe fudbalski navijač, pojavile su se neke šale i zamolio sam ga za fotografiju i on je prihvatio.

- Ne bih u rekao nešto loše, svako može da ga shvati ispravno ili pogrešno, ali on ostaje idol do smrti. On nije zločinac sve dok se ne dokaže suprotno, na njega gledam kao na fudbalskog idola. Ne podržavam ili prikrivam događaje koji su mogli da se dese - rekao je policajac koji je izazvao buru u Paragvaju zbog fotografije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track