BATAK PRED PARTIZAN: Povrede kroje tim, želimo dobar rezultat
Foto: FK Radnički

Derbi 25. kola Superlige

BATAK PRED PARTIZAN: Povrede kroje tim, želimo dobar rezultat

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog u subotu od 20 časova gostuju Partizanu u sklopu 25. kola Superlige Srbije.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao šestoplasirani na tabeli sa 39 bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji sa 52 boda.

Duel protiv Partizana je na redovnoj konferenciji za medije najavio šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak.

-Gostujemo Partizanu, koji je veoma dobra ekipa, koji igra lep fudbal i jako mi sve sviđa kako oni izgledaju pod vođstvom Sava Miloševića. Posebno su bili dobri jesenas kada su igrali u Ligi Evrope, a ja sam ispratio sve njihove mečeve. Partizan igra atraktivan fudbal, voli da se nadigrava. Mi smo se temeljno pripremali za ovaj susret i probaćemo da iskoristimo naše šanse i dođemo do povoljnog rezultata. Što se tiče mog tima, bićemo oslabljeni u predstojećem meču. Povređeni su Kojić, Maslać i Milosavljević, a pošto moramo da vodimo računa i o utakmicama koje nas čekaju posle Partizana, njih trojica neće putovati u Beograd. Njihova mesta u protokolu zauzeće trojica omladinaca, a to su Mitrović , Ćirković i Sićović. Ponavljam, u Beogradu ćemo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat po nas, ali utakmica sa Partizanom nije nikakvo finale. Nas u nastavku sezone čekaju izuzetno bitni mečevi, cilj nam je Evropa i od njega nećemo odstupiti- rekao je Batak.

Trener Radničkog je potom upitan ko će u startnoj postavi zameniti Kojića i Maslaća.

-Na pozicijama štopera igraće Đorđević i Stevanović, koji su se do sada menjali u paru sa Maslaćem, dok u napadu imamo nekoliko kombinacija i ne bih ih otkrivao. Tim zadacima mogu da odgovore Knežević, Čumić i Mihajlović i svakako ćemo izabrati najbolje rešenje. Partizan je opasan tim, probaćemo da im odgovorimo na pravi način, ali moramo biti oprezni i, pre svega, treba da se sačuvamo od kartona, jer nas čekaju ozbiljni izazovi- istakao je Batak, koji je na kraju predočio situaciju u ekipi deset dana nakon što je preuzeo Radnički.

-Situacija je sada mnogo jasnija. Napredovali smo u nekim segmentima i smatram da ćemo iz dana u dan napredovati sve više. Imamo materijala za dobre rezultate u nizu i kvalitetnim radom ćemo do toga i doći- završio je Batak.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track