LUDA ŽURKA BEKAMOVIH: Slavni fudbaler PUK'O 110.000 evra za 21. rođendan sina!
Foto: AP

Dejvid i Viktorija slavili do jutra

LUDA ŽURKA BEKAMOVIH: Slavni fudbaler PUK'O 110.000 evra za 21. rođendan sina!

Fudbal -

Na ni­vou Bi­v­ši fu­d­ba­ler i mod­na di­za­j­ne­r­ka ni­su šte­de­li na pro­sla­vi na­j­sta­ri­jeg si­na, a osim njih na­j­ve­se­li­ji su bi­li nje­go­va de­vo­j­ka Ni­ko­la i bra­ća Ro­meo i Kruz

De­j­vid (44) i Vi­k­to­ri­ja Be­kam (45) or­ga­ni­zo­va­li su pro­te­klog vi­ke­n­da ga­la pro­sla­vu po­vo­dom 21. ro­đe­n­da­na si­na Bru­kli­na Be­ka­ma. Bi­v­ši fu­d­ba­ler i spa­j­si­ca za­ba­vlja­li su se s gos­ti­ma do ra­nih ju­tar­njih sa­ti u svo­joj lu­k­su­znoj vi­li u Ko­t­svo­l­du u Ve­li­koj Bri­ta­ni­ji, a za žu­r­ku su da­li pre­ko 100.000 evra.

U ra­sko­šnoj ku­ći s ba­ze­nom Be­ka­mo­vi su or­ga­ni­zo­va­li pro­sla­vu za pa­m­će­nje, a za­hva­lju­ju­ći dru­štve­nim mre­ža­ma i „obi­čan svet“ imao je pri­li­ku da za­vi­ri i vi­di ka­ko se pro­vo­di džet-set.

Ve­li­ki broj gos­ti­ju, Bru­kli­no­vih, De­j­vi­do­vih i Vi­k­to­ri­ji­nih pri­ja­te­lja iz ce­log sve­ta, pro­vo­di­li su se do ra­nih ju­tar­njih sa­ti, o če­mu je mod­na di­za­j­ne­r­ka izve­šta­va­la iz mi­nu­ta u mi­nut. Ona je obja­vi­la fo­to­gra­fi­ju na ko­joj čvr­sto gr­li De­j­vi­da dok ple­šu i na­pi­sa­la emo­ti­v­nu po­ru­ku.

- Igra­li smo do še­st uju­tru. Sre­ćan 21. ro­đe­n­dan Bru­kli­nu. Vo­li­mo te pu­no - na­pi­sa­la je ona.

Za do­bru at­mo­s­fe­ru bio je za­du­žen re­per Sto­r­m­zi (26), ko­ji je sla­vlje­ni­ka izveo na po­di­jum da za­jed­no pe­va­ju.

- Ta­ta ti je le­ge­n­da­ran, tvo­ja po­ro­di­ca je le­ge­n­dar­na, ovo je le­ge­n­dar­no, pa će­mo da ura­di­mo ova­ko. Po­sled­nja pe­sma. Že­lim da vi­dim ka­ko svi ple­šu - re­kao je re­per.

Sto­r­m­zi je po­tom pri­šao Bru­kli­no­voj se­stri Ha­r­per (8) i po­čeo da ple­še s njom. De­vo­j­či­ca je bi­la odu­še­vlje­na i de­lo­va­lo je kao da joj je ovo na­j­bo­lji tre­nu­tak u ži­vo­tu, a Vi­k­to­ri­ja je sni­mi­la taj mo­me­nat i obja­vi­la ga na In­sta­gra­mu.

Gos­ti­ma se pi­će po­slu­ži­va­lo u pe­r­so­na­li­zo­va­nim ča­ša­ma s Bru­kli­no­vim mo­no­gra­mom, a ka­da je hra­na u pi­ta­nju, na me­ni­ju je bi­lo sve­ga. Glav­no je­lo bi­lo je gri­lo­va­na ja­g­nje­ti­na i za­či­nje­na ov­če­ti­na, lo­sos, a u po­nu­di su bi­le i ra­zne vr­ste sa­la­ta, so­se­va... Bi­lo je i ne­ko­li­ko to­r­ti, kao i ra­znih vr­sta pu­di­n­ga i dru­gih po­sla­sti­ca. Kad se sve sa­be­re, Be­ka­mo­vi su za pro­sla­vu izdvo­ji­li 110.000 evra. Me­đu na­j­ve­se­li­ji­ma su bi­li i Bru­kli­no­va bra­ća Ro­meo (17) i Kruz (15), kao i nje­go­va iza­bra­ni­ca Ni­ko­la Pe­lc (25), od ko­je se ni­je odva­jao ce­lo ve­če. Le­pa pla­vu­ša po­ka­za­la je da se odli­č­no sla­že s bu­du­ćom sve­kr­vom Vi­k­to­ri­jom ka­da je na In­sta­gra­mu obja­vi­la vi­deo na ko­me za­jed­no igra­ju. I Bru­klin je svo­jim pra­tio­ci­ma po­ka­zao deo at­mo­s­fe­re i za­hva­lio ro­di­te­lji­ma i pri­ja­te­lji­ma.

- Hva­la ma­mi i ta­ti što su pri­re­di­li ova­kvu ne­ve­ro­vat­nu za­ba­vu. Hva­la i svim mo­jim pri­ja­te­lji­ma što su bi­li deo ove ve­če­ri - na­pi­sao je on.

Na pro­sla­vi su bi­le i Vi­k­to­ri­ji­ne pri­ja­te­lji­ce i bi­v­še spa­j­si­ce Ge­ri Halivel i Ema Ban­ton.

Je­le­na Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track