KAKO JE KURIR I NAJAVIO: Ben produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, ostaje do 2023. godine!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

rečeno učinjeno

KAKO JE KURIR I NAJAVIO: Ben produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, ostaje do 2023. godine!

Fudbal -

Šampion države i iskusni napadač sa Komorskih ostrva ozvaničili novu saradnju

Kako je Kurir i najavio 10. marta u tekstu "Saznajemo! Ben ostaje u Zvezdi! Uskoro dogovor sa najboljim strelcem Superlige", iskusni napadač produžio je danas ugovor sa crveno-belima do 2023. godine.

Rečeno – učinjeno. Rukovodstvo Crvene zvezde bilo je istrajno u želji da najbolji strelac kluba u ovoj sezoni produži ugovor koji mu je isticao na kraju sezone, a reprezentativac Komora je takođe prezadovoljan što ostaje u crveno-belom dresu jer od zimus nije krio da mu je najveća želja da nastavi karijeru u Ljutice Bogdana. Pregovori su uspešno završeni, Ben je i oficijalno potpisao novi trogodišnji ugovor.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Prezadovoljan sam nastavkom saradnje jer je to bila obostrana želja. Srećan sam u Crvenoj zvezdi, porodica i ja smo zavoleli klub, grad, Srbiju i osećamo se ovde kao kod svoje kuće. Uživam na terenu svakog dana, srećan sam dok nosim ovaj dres i ponosan što sam deo ovakvog kluba. Verujem da će Crvena zvezda nastaviti da pobeđuje, osvaja trofeje i nadam se da ćemo obradovati verne navijače dobrom igrom i rezultatima – istakao je Ben.

Sportski direktor Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo uspešno završenim poslom.

- Ben se dokazao kao važan igrač za Crvenu zvezdu. Igrom, odnosom prema poslu i klubu apsolutno je zaslužio sve pohvale i drago mi je da smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja će trajati po ugovoru do juna 2023. godine – rekao je Mrkela.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

El Fardu Ben je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa i do sada je na 82 takmičarske utakmice postigao je 46 golova uz 18 asistencija. Drugi je najuspešniji inostrani strelac u istoriji kluba iza Ričmonda Boaćija i veoma važan igrač kako kod prethodnog trenera Vladana Milojevića tako i kod sadašnjeg Dejana Stankovića.

Kurir sport/A. R.

Foto: ww.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track