PRETI LI TRI GODINE ROBIJE BIVŠEM FUDBALERU PARTIZANA? Da li je premijerka mislila na Nikolu Ninkovića!?
Foto: Saša Pavlić

ZANIMLJIVO

PRETI LI TRI GODINE ROBIJE BIVŠEM FUDBALERU PARTIZANA? Da li je premijerka mislila na Nikolu Ninkovića!?

Fudbal -

Premijerka Srbije Ana Brnabić na večerašnjoj konferenciji za medije javno je prozvala pojedine fudbalere koji su se oglušili o naredbu o karantinu prilikom dolaska iz inostranstva u Srbiju.

- Imamo negativne primere naših fudbalera koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, tu će biti posla za istražne organe - rekla je Ana Brnabić.

Premijerka nije javno imenovala fudbalere, ali od izvora bliskih našoj redakciji saznali smo da se sumnja na bivšeg fudbalera Partizana Nikolu Ninkovića koji je danas u toku dana viđen u jednom od prestoničkih lokala.

foto: Tanjug/Tanja Valič

Nije nam poznato da li je premijerka mislila samo na njega, ali jasno je svakako da bi Ninković bez obzira na sve trebao da bude u karantinu pošto je došao iz Italije, područja koje je veoma zaraženo koronavirusom.

Ninković nastupa za drugoligaša Askoli, za koji je na 20 mečeva postigao 6 pogodaka i na to dodao još pet asistencija. Njegove odlične partije zapale su za oko Napoliju koji ipak nije bio spreman da iskešira 5 milona evra koliko je tražila sadašanja ''Džigijeva'' ekipa.

Ostaje pitanje da li će bivši igač Partizana završiti na robiji pošto je kazna za nepoštovanje karantina ide čak do 3 godine zatvora ili novčano od 30.000 do 150.000 dinara.

N.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track