DEČKO, HOĆEŠ DA NAS POBIJEŠ? Sofija mu preča od korone! Nerazuman potez Luke Jovića!
Foto: Instagram

Čemu to?

DEČKO, HOĆEŠ DA NAS POBIJEŠ? Sofija mu preča od korone! Nerazuman potez Luke Jovića!

Fudbal -

Luka Jović napustio karantin u Madridu kako bi bio uz svoju izabranicu za njen rođendan i tako ugrozio svoje, njeno, ali i zdravlje brojnih posetilaca kafane u kojoj su uživali!

Srpski fudbalski internacionalac, član madridskog Reala Luka Jović prekršio je naredbu svog kluba, ali i Vlade Srbije te iz Madrida došao u Beograd!

A da sve bude još gore i neshvatljivije, Luka je sa devojkom Sofijom (zbog čijeg je rođendana sve ovo i napravio) komotno šetao po gradu, provodio se po restoranima i tako direktno ugrozio sebe, devojku, ali i sve koji su se slučajno sreli sa njima. Pitanje koje moramo da postavimo je da li je ijednog trena pomislio na to da i bukvalno može da ubije ljude oko sebe?

foto: Profimedia

Kako smo saznali od dobro obaveštenog izvora bliskog igraču, Jović je iz Madrida pobegao malim privatnim avionom, pošto su zvanični avio i kopneni saobraćaj potpuno obustavljeni.

A koliko prošle nedelje podelio je sa svima zabrinutost za svoje zdravlje, kada je košarkaš Reala Trej Tompkins saznao da ima koronaviurs.

- Pošto sam povređen i ne treniram, poslednjih dana sam koristio iste bazene kao i Tompkins, ali nemam nikakve simptome. Iz Uprave su nam rekli da nećemo trenirati, da moramo biti kod kuće i da ne smemo da napuštamo Madrid - rekao je prošle nedelje Jović, a onda napravio budalaštinu neverovatnih razmera.

foto: Damir Dervišagić

A koliko je velika glupost našeg fudbalera vidi se i iz obraćanja premijerke Ane Brnabić, koja je saopštila da će "neodgovorni fudbaleri, koji u inostranstvu igraju za milionske ugovore, a posle dolaska u Srbiju nisu u izolaciji, biti posla za istražne organe".

Možemo samo da konstatujemo da kazna za dečka koji je odlučio da rizikuje zdravlje i brojen živote i mora da bude drakonska! Možda čak i zatvorska i to na duže vreme..

Kao da je nevidljiv! Španci pojma nemaju!

Iako je danima "pod lupom" španskih medija i iako je status Luke Jovića u Realu jedna od čestih tema, o njegovom dolasku u Beograd, odnosno begu iz Madrida ne znaju baš ništa. Kakva ga kazna čeka - ne znamo, ali nema sumnje da će biti velika i da je najverovatnije potpisao ispisnicu iz "kraljevskog kluba". A ko će ga, posle ovako neodgovornog i opasnog ponašanja angažovati, veliko je pitanje.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track