Najnovije vesti

S MIHOM U ŠEST: Siniša svaki dan na vezi sa igračima NE MOŽE BEZ FUDBALA
Foto: Instagram

Profi

S MIHOM U ŠEST: Siniša svaki dan na vezi sa igračima NE MOŽE BEZ FUDBALA

Fudbal

Srbin iz svoje sobe rukovodi treninzima, koji se obavljaju u malim grupama, zahvaljujući sinovima, koji su ga upoznali s novim tehnologijama

Siniša Mihajlović nalazi se u dubokoj samoizolaciji. Razumljivo, reklo bi se, imajući u vidu njegovo zdravstveno stanje, koje je i te kako rizično u jeku pandemije koronavirusa.

foto: Printscreen

Italija je paralisana, kao i veći deo sveta, pa tako ni Miha ne izlazi iz svog doma. On se od proglašenja opasnosti od zaraze preselio u Rim, ali je zahvaljujući sinovima i njihovom poznavanju novih tehnologija ostao uz saradnike i igrače preko interneta.

foto: Printscreen

Srbin iz svoje sobe rukovodi treninzima, koji se obavljaju u malim grupama, a u 18 časova svakog dana preko konferencijske veze održava sastanke s kompletnom ekipom. A juče je snažnu podršku Mihi uputio bivši italijanski reprezentativac Alesandro Dijamanti istakavši da bi svako u ovom teškom trenutku trebalo da se ugleda na Sinišu Mihajlovića.

foto: Printscreen

- Nisam imao priliku da se upoznam s Mihajlovićem. Ne poznajemo se, ali sam impresioniran svime što je taj čovek preživeo i uradio u svojoj karijeri. Siniša treba da nam bude uzor u ovom momentu kada se borimo sa strašnim virusom. Dok se lečio, tražio sam informacije o njemu. Kontaktorao sam sa mnogo prijatelja u Bolonji, čak i sa doktorima Skizom i Nanijem, od kojih sam na diskretan način želeo da čujem kako se Mihajlović oseća u tom trenutku i šta radi - istakao je Dijamanti.

foto: Printscreen

Kurir / Dejan Petković

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...