PRIJOVIĆA ČEKA PAKAO: Srpski fudbaler u VELIKOM PROBLEMU! Može da izgubi 18 miliona evra?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

TEK KREĆU PROBLEMI...

PRIJOVIĆA ČEKA PAKAO: Srpski fudbaler u VELIKOM PROBLEMU! Može da izgubi 18 miliona evra?! (FOTO)

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović se nagodio s tužilaštvom, ali pravi problemi za njega kreću tek u Saudijskoj Arabiji.

Naime, naš napadač je, prilikom prelaska iz PAOK-a u Saudijsku Arabiju januara 2019. stavio potpis na nestvarno dobar ugovor, i to nakon što je Al Itihad solunskom klubu platio 10 miliona za njegov transfer.

Po sporazumu sa Saudijcima, Prijović je trebalo da u četiri i po godine zarađuje 5,5 miliona evra po jednoj sezoni.

Al Itihad je dužan da mu, do kraja važećeg ugovora isplati sve što je ugovorom predviđeno, osim u slučaju da ponašanje srpskog fudbalera drastično ne ošteti ugled Al Itihada.

Njemu je ostalo još tri godine ugovora tokom kojih bi trebalo da inkasira 18 miliona evra, a Saudijci bi upravo sadašnju situaciju mogli da iskoriste kao razlog za prekidanje saradnje, prenose beogradski mediji,

Ako bude bilo tako, Prijović mogao da ostane bez očekivanih 18 miliona evra!

foto: نادي الاتحاد السعودي

Kako piše Telegraf, Prijović može da očekuje i tužbu od svog kluba Al Itihada, koji je dobio pravi mali poklon zbog poteza i nediscipline nekadašnjeg napadača PAOK-a.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i strelac gola kojima su se Orlovi plasirali na Mundijal u Rusiji 2018. godine, pušten je iz policijskog pritvora nakon što je priznao krivicu za kršenje zabrane okupljanja za vreme vanrednog stanja. Njemu je određen kućni pritvor u trajanju od tri meseca.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track