POBEDIO KORONU! VLAHOVIĆ IMA NOVE ŽELJE: Jedva čekam da zagrlim saigrače (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošao najgore

POBEDIO KORONU! VLAHOVIĆ IMA NOVE ŽELJE: Jedva čekam da zagrlim saigrače (FOTO)

Fudbal -

Mladi srpski fudbaler bio je među prvim svetskim sportistima koje je zakačio opaki virus, a pošto se oporavio, sada otkriva kako ubija vreme u izolaciji

Dušan Vlahović bio je među prvim fudbalerima u Evropi zaraženim koronavirusom. Posle perioda samoizolacije i lekarskog tretmana pobedio je opasnu bolest.

Jedva čeka da se vrati na teren, a slobodno vreme u samoizolaciji iskoristio je da razgovara s navijačima Fjorentine u video-četu koji je organizovao uz pomoć kluba na oficijelnom Instagram profilu.

Navijače „viole“ interesovalo je kako Dušan Vlahović ubija vreme.

- Svi fudbaleri su zatvoreni po kućama, ali vreme ide. Gledam TV serije, filmove, treniram da bih bio spreman ako se sezona nastavi. Slušam rege, italijansku i srpsku muziku, najviše pesme nove generacije kao što su Zuna, Sfera Ebasta, 777, Dark Polo Gang... Čitam. Trenutno „Malog princa“, to je neverovatno delo - otkrio je Vlahović.

foto: Instagram

U Italiji je veliki broj ljudi oboleo od korone, za njih je mladi srpski napadač imao reči podrške:

- Budite jaki i verujte da će sve biti u redu. Ja sam prvi navijač svih koji se bore s virusom i želim da se zahvalim lekarima na neverovatnom trudu koji čine.

Dušan Vlahović nije krio ni trenutnu želju.

- Prva stvar koju ću da uradim kad izađem iz karantina jeste da zagrlim sve saigrače i prijatelje, a onda da izađem na teren - jasan je on.

Istorija

Džajić i Moca najbolji

Iako je Partizanovo dete, Vlahović je kao najbolje srpske fudbalere svih vremena izdvojio trojicu iz Crvene zvezde i jednog iz Humske:

- Bilo ih je mnogo. Izdvojio bih Dragana Džajića i Momčila Vukotića od starije generacije, a od mlađih Sinišu Mihajlovića i Vladimira Jugovića. Od ovih najmlađih tu su Kolarov, Vidić, Tadić i Matić. Moj dečački uzor među napadačima bio je Ibrahimović.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track