NEMAČKI VELIKANI SE OTIMAJU OKO PARTIZANOVOG BISERA! Filip Stevanović na radaru slavnog BAJERNA!
Foto: @starsport

prepoznali veliki talenat

NEMAČKI VELIKANI SE OTIMAJU OKO PARTIZANOVOG BISERA! Filip Stevanović na radaru slavnog BAJERNA!

Fudbal -

Nemački velikani,Bajern Borusija Dortmund i Lajpcig izuzetno su zainteresovani za talentovanog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića.

Mladog krilnog napadača Partizana redovno prate skauti ova tri kluba, prenose nemački mediji.

Još zimus se spekulisalo da je francuska Nica spremna da izdvoji 12.000.000 evra za "vunderkinda" crno-belih

"Filip Stevanović je vanzemaljac. Nisam stručan, ali nisam video takve igračke kvalitete u životu. Neki će da se čude što čuju da ga svi ti klubovi traže. Isto bih pričao o njemu i da ne igra u Partizanu, a da ga znam. Treba mu još da se razvija, ali gledajući njegove godine, kako je "namazan" i fudbalski "bezobrazan" već je vrhunski igrač. Videli ste Nikolu Milenkovića prvih šest meseci nije igrao, radili su na njemu, a sada je jedan od najboljih defanzivaca. Možda njega (Filipa) odmah ubace i naprave čudo od njega", smatra Filipov saigrač Nemanja Miletić.

Mediji spekulišu i interesovanju Benfike i Mančester sitija koji su odlično upoznati sa Partizanovom fudbalskom školom iz koje su ponikli Fejsa, Marković, Živković, Savić, Jovetić i mnogi drugi.

Gde će nastaviti karijeru Filip Stevanović i dalje je neizvesno,ali nema sumnje da u Humskoj 1 raste novi crno-beli biser i budućnost srpskog fudbala.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track