KONAČNO NEŠTO LEPO! Siniša Mihajlović POBEDIO LEUKEMIJU!
Foto: Profimedia

Kakve vesti

KONAČNO NEŠTO LEPO! Siniša Mihajlović POBEDIO LEUKEMIJU!

Fudbal -

HEROJSKI - Siniša nije čovek, on je zver, kaže Hulio Rikardo Kruz,
Mihin saigrač iz Intera, otkrivši da se čuo s našim stručnjakom

U vreme kada nas okružuju teške vesti, pojavila se i jedna lepa vest. Predivna! Siniša Mihajlović završio je svoju borbu sa leukemijom, tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Inter Hulio Rikardo Kruz.

- Siniša nije čovek, on je zver - naglasio slavni fudbaler.

Argentinac i Srbin su dve godine bili saigrači u milanskom klubu, potom mu je Siniša bio trener još godinu dana, kad je prešao „iz kopački“ u stručni štab Roberta Mančinija, pa je Kruz imao priliku da upozna obe verzije našeg velikana.

foto: Profimedia

Sada, mnogo godina kasnije, posle telefonskog razgovora sa drugom iz igračkih dana otkrio je lepe vesti za dnevnik Korijere dela sera.

- Nazvao sam ga pre nekoliko nedelja. Hvala bogu, leukemija deluje da je ostala iza njega - otkrio je bivši as Intera i nastavio:

- Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom - rekao je Kruz, strelac 75 golova za nero-azure na 197 utakmica.

Iako zvanične potvrde od porodice Mihajlović još nema, nadamo se da je Kruz u pravu i da je Siniša zaista dobio ovu neizmerno tešku bitku. Jedno je sigurno, Mihajlović se trenutno nalazi u Rimu, gde je došao iz Bolonje posle saveta lekara i prijatelja, jer je sever Italije postao veliko žarište koronavirusa.

Temperament

Duh ratnika

Prisetio se Kruz i toga sa kakvim temperamentom je Mihajlović igrao fudbal. - Znam kakav je to karakter. Dok smo bili u Interu, on bi počeo da viče i drma svakoga ko bi spustio glavu i klonuo. Ništa se u tom smislu nije promenilo ni kad je seo na klupu pored Mančinija. A vidi se i da Bolonja ima njegov pečat, taj duh ratnika u sebi - jasan je Kruz.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track