FUDBALER DANAS IZGLEDA KAO ČAK NORIS: Ze Roberto, u petoj deceniji života, zadivljuje fizičkom spremnošću (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

u zdravom telu, zdrav duh

FUDBALER DANAS IZGLEDA KAO ČAK NORIS: Ze Roberto, u petoj deceniji života, zadivljuje fizičkom spremnošću (VIDEO)

Fudbal -

Nekadašnji igrač Real Madrida Brazilac Ze Roberto, završio je fudbalsku karijeru pre tri godine, ali je i dalje u fantastičnoj formi. Brazilac ima 45 godina i fudbal je zamenio bodibildingom.

"Jedina osoba sa kojom moraš da se takmičiš da bi bio bolji si ti sam, ali onaj kakav si bio juče. Uvek budi koncentrisan da danas budeš bolji nego što si bio dan ranije", napisao je Ze Roberto na društvenim mrežama.

Ispod tog posta "pljuštali" su komentari i uglavnom su se odnosili na njegovu besprekornu formu.

"Bolji je od mnogih profesionalaca koji su i dalje na terenu" ili "Brate, još možeš da igraš fudbal sa tim telom koje imaš", samo su neki od komentara njegovih pratilaca.

Ze Roberto je igrao na poziciji levog beka i zadnjeg veznog. U Real Madrid je stigao 1997, ali već godinu dana kasnije vratio se u Brazil, gde je kratko bio član Flamenga. Njegova priča u Nemačkoj počela je u Leverkuzenu, gde je četiri godine igrao za Bajer, da bi 2002. godine postao član Bajern Minhena. Vraćao se u Brazil, igrao za Santos, pa onda ponovo nosio dred Bavaraca od kojih se oprostio 2009. kada je pojačao Hamburg. Ostavio je zatim dubok trag u Gremiju i Palmeirasu u kom je završio karijeru 2017. godine.

Za reprezentaciju Brazila igrao je od 1995. do 2006. godine, a dres sa nacionalnim grbom nosio je 84 puta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track