BALOTELIJA SAM MORAO DA PREBIJEM INAČE BI GA UBILI: Materaci otkrio neverovatne detalje iz svlačionice Intera
Foto: Profimedia

hit priča

BALOTELIJA SAM MORAO DA PREBIJEM INAČE BI GA UBILI: Materaci otkrio neverovatne detalje iz svlačionice Intera

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Intera Marko Materaci, poznat po borbenom temperamentu, otkrio je da je istukao Marija Balotelija.

Njih dvoje su igrali zajedno u šampionskom timu "nerazura" koji je 2010. godine osvojio "tripletu", ali nije bilo sve idealno.

U ekipi Žozea Murinja bilo je dosta različitih karaktera, Materaci i kontrovezni Baloteli su čist dokaz, a popularni "Matriks" ispričao je kako je posle polufinala Lige šampiona i pobede nad Barselonom u Milanu 3:1 morao da prebije mlađeg saigrača.

Baloteli je tada ušao u igru u 75. minutu i odmah posle meča, nezadovoljan statusom, bacio dres na pod i tako "digao pritisak" ionako nervoznom Materaciju.

"Istina je, dao sam mu dobre batine. Volim Marija, ali tada je sve to zaslužio. Sada smo prijatelji, kao braća... Tada, nije smeo to da uradi", otkrio je Materaci.

Nekada stameni štoper ispričao je još jedan detalj.

"Jednom je pre utakmice u autobusu svima rekao 'Odigraću loše'. Kada je ušao u igru šutirao je loptu sa centra ka golu, umesto da proigra saigrača. Dijego Milito je hteo da ga ubije jer je upropastio jednu kontru".

"Verovali smo u njega, davao je golove i doprinosio pobedama. Stalno sam od Murinja tražio da me stavlja da igram protiv njega, vraćao sam ga u svlačionicu", zaključio je neverovatnu priču.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track