zanimljivo

POMOĆNI TRENERI VEČITIH SE JAVILI IZ KARANTINA: Šta rade fudbaleri Zvezde i Partizana u doba korone! VIDEO

Fudbal -

Prema još uvek nezvaničnim informacijama iz izvora bliskim našim najvećim klubovima, Crvene zvezde i Partizana, Superliga Srbije trebalo bi da bude nastavljena 18. maja, a da se igrači crveno i crno-belih, trenerima Dejanu Stankoviću, odnosno Savi Miloševiću stave na raspolaganje, kada je rad na terenu u pitanju, dve nedelje ranije, odnosno 4. maja, ovo su potvrdili pomoćnici večitih u izjavi za Arena sport televiziju.

Đuričić kaže da je u Partizanu akcenat kada je fizička priprema u pitanju i pre vanrednog stanja bio na vežbama snage, i da to donekle olakšava održavanje forme prvotimaca crno-belih.

Još kaže da je fudbal u situaciji u kojoj nikad nije bio i da ne postoji jasan plan i program kako je najbolje postupati u ovakvim prilikama.

Njegov kolega sa druge strane Topčiderskog brda, Nebojša Milošević se nada da pauza neće ostaviti mnogo traga na tim Crvene zvezde, i da je prezadovoljan profesionalizmom i samodisciplinom koji su igrači pokazali tokom pauze. Žali zbog sve izvesnijeg nastavka prvenstva bez publike. Još uvek su u magli termini kvalifikacija za Evro kupove, što dodatno komplikuje rad.

Kurir sport / Arena sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track