KRISTIJANO ILI MESI? Pravi Ronaldo i Ronaldinjo znaju ko je za njih bolji! A, vi?
Foto: AP /Francisco Seco

rasprava ne prestaje

KRISTIJANO ILI MESI? Pravi Ronaldo i Ronaldinjo znaju ko je za njih bolji! A, vi?

Fudbal -

Status Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, kao dvojice najboljih fudbalera današnjice, a možda i svih vremena, konstantno dovodi da debate i pitanja: ko je bolji i kompletniji od njih dvojice?

U debatu su se uključili i legnedarni Brazilci, Ronaldino i Ronaldo. Zaključak je da odlučuju ukusi, ali su obojica izabrala istog kao nešto dražeg.

Ronaldinjo, koji je sa Mesijem igrao u Barseloni, je priznao da nije proveo dovoljno vremena sa omalenim Argentincem u ekipi i da bi voleo da je nastavio da igra sa njim.

foto: Profimedia

Danas 40-godišnji Ronaldinjo, svojevremeno osvajač Zlatne lopte, je na pitanje ko je bolji odgovorio:

"Mesi. Voleo bih da sam nastavio da igram pored njega. Nisam igrao dovoljno vremena sa njim, bio je jako mlad. Voleo bih na teren sa njim barem još jednom... On je najbolji u istoriji, bez sumnje. Niko nije uradio ono što je Mesi. Drugi (Ronaldo) je kompletan, ima sve... Ali ima i Mesi, to je pitanje ukusa i ja preferiram Mesija".

foto: EPA/ALI HAIDER

Ronaldo je nedavno "branio" Kirstijana u raspravama o "pravom Ronaldu". Ipak, i on veruje da je Mesi kompletniji.

"Mesi nije sa ovoga sveta. Takav je i Kristijano, ali vidim Lea kao kompletnijeg... On je sjajan. Sviđa mi se mnogo više od bilo kog igrača. Sve što radi je spektakularno", izjavio je Ronaldo.

U komentarima nam napišite ko je po vašem mišljenju bolji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track