Najnovije vesti

OGLASILA SE ČUVENA DOKTORKA MARIJANA I ODBURSILA KOSTI: Kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. ne igra dobro?
Foto: EPA/PETER POWELL

STIGAO DOKTORKIN ODGOVOR

OGLASILA SE ČUVENA DOKTORKA MARIJANA I ODBURSILA KOSTI: Kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. ne igra dobro?

Fudbal

Doktorka Marijana Kovačević oglasila se povodom pisanja španskih medija u kojima Dijego Kosta kaže kako se kaje što je koristio njene usluge. 

Dijego Kosta je šest godina posle posete doktorki progovorio na tu temu i to nije imao lepe reči.

"Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete", rekao je između ostalog Kosta, a onda je usledio i ekspresan odgovor doktorke Marijane.

foto: AP

"Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro", rekla je doktorka Marijana Kovačević za Novosti, a potom dodala:

"Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio", objasnila je doktork Kovačević.

(Kurir sport, Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...