KURIR NA PRVOM TRENINGU POSLE KORONE: Dobrodošli, da vam izmerimo temperaturu! Presvlačenje na terenu i rad pod maskama
Foto: FK Čukarički

Nesvakidašnje

KURIR NA PRVOM TRENINGU POSLE KORONE: Dobrodošli, da vam izmerimo temperaturu! Presvlačenje na terenu i rad pod maskama

Fudbal -

Kako izgleda jedan trening fudbalskog kluba posle korone? Odgovor na to pitanje dobili smo na Banovom brdu gde smo posetili fudbalere Čukaričkog.

Belo-crno su počeli pripreme za nastavak sezone. Posle gotovo dva meseca pauze, ponovo su Brđani trenirali, ali sada pod čudnim okolnostima. Morali su igrači trenutno petoplasiranog tima Super lige da ispoštuju sve propisane mere zaštite, pa su na trening dolazili sa maskama i rukavicama, a odmah im je izmerena i telesna temperatura.

foto: FK Čukarički

S obzirom da je Čukarički bio jedini fudbalski klub koji je dozvolio novinarima da prisustvuju treningu, tačnije njegovom uvodnom delu, i novinaru Kurira, naravno uz obavezne masku i rukavice, po dolasku na Banovo brdo bila je izmerena temperatura. Igrači nisu, kao što je to slučaj bio do sada, koristili svlačionice, presvlačili su se na terenu, a svako je nosio i svoju flašicu sa vodom.

foto: FK Čukarički

Radili su Brđani na tri odvojene trenažne celine, na glavnom terenu i na dva pomoćna, sa propisanim brojem ljudi. Evidentno je bilo da je razmak između igrača bio prilično veliki, da su uslovi za trening bili daleko od „normalnih“. Ali, takođe, očigledno je da su prvotimci belo-crnih željni treninga, sigurno i utakmica...

foto: FK Čukarički

(M. Bjelinić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track