SRBIN SVE BLIŽI POTPUNOJ POBEDI NAD LEUKEMIJOM: Siniša Mihajlović počeo da trči u kampu Bolonje (FOTO)
Foto: Profimedia

VELIKI BORAC

SRBIN SVE BLIŽI POTPUNOJ POBEDI NAD LEUKEMIJOM: Siniša Mihajlović počeo da trči u kampu Bolonje (FOTO)

Fudbal -

Siniša Mihajlović je još jednom pokazao da je veliki borac...

Trener Bolonje posle dužeg vremena počeo je da trči i tako je iz dana u dan sve bliži da pobedi leukemiju.

Naime, prema pisanju "Koriere dela sport", srpski stručnjak se pojavio u kampu Bolonje pre svih i jedan sat trčao, što mu je prvi put posle velike borbe sa opakom bolešću.

foto: Profimedia

Mihajlović je laganim tempom trčao sam i time još jednom pokazao da je ima veliki karakter i da za njega ne postoje prepreke. U jednom trenutku je zastao i porazgovarao sa direktorom kluba Rikardom Bigonijem koji nije krio zadovoljstvo što Mihu ponovo video da trči.

foto: Profimedia

- Siniša treba da bude primer svim kako se treba boriti u životu. Baš mi je drago što sam ga video da ponovo trči što je još jedan znak da se naš trener oseća sve bolje. Drago mi je što imam priliku da sarađujem sa takvim čovekom kakav je Mihajlović i svima nama je dao domaći zadatak kako se ne sme odustati u životu - istakao je Bigoni.

Podsetimo da je Mihajloviću prošlog leta ustanovljena leukemija, nakon kreće ozbiljno lečenje, ali na sreću, srpski stručnjak je izašao kao pobednik iz te borbe.

Kruz o Srbinu: On nije čovek, on je zver!

Koliko snažan karakter ima Siniša Mihajlović, pokazuje i izjava nekadašnjeg njegovog saigrača iz Intera Žulija Kruza.

- Nazvao sam ga pre nekoliko nedelja, i kako mi se čini, leukemija je iza njega. On nije čovek, on je zver. Porodice su nam veoma bliske, pa se i naše supuge čuju. Vidi se da Bolonja ima njegov pečat, taj ratnički duh u sebi, što i Miha poseduje - kazao je Kruz.

(Milan Nastić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track