JOVIĆ SPREMAN ZA ODLAZAK NA OSTRVO: Mitre kako je u Londonu? Luka, super je u Londonu!
Foto: Profimedia, Starsport©

HALO, ENGLESKA

JOVIĆ SPREMAN ZA ODLAZAK NA OSTRVO: Mitre kako je u Londonu? Luka, super je u Londonu!

Fudbal -

Srpski reprezentativac iz Reala pozvao je kolegu iz nacionalnog tima i asa Fulama da se raspita o uslovima i načinu života u Engleskoj.

Samo sloga Srbina spasava! Ovu krilaticu mogli bi da potvrde i napadači u fudbalskoj reprezentaciji Srbije Luka Jović i Aleksandar Mitrović. Nekadašnji golgeter Partizana, kapiten je londonskog Fulama i više nego dobro zna kako izgleda život u Engleskoj, pa ga je bivši as Zvezde pozvao da vidi ima li tu mesta i za njega, ukoliko bude napustio madridski Real.

foto: Profimedia

A sudeći prema onome što je dosad doživeo u Španiji, odlazak, pa makar i na pozjamicu je prilično izvesna stvar. Samo 24 nastupa uz dva gola i dve asistencije, te svega 770 minuta provedenih an terenu, sigutno nisu šansa koju je naš fudbaler očekivao. Nije tajna da bi Jovića da angažuju velikani poput Čelsija i Aresenala, kao i da su Njukasl i Vest Hem već "stali u red", pa je Luka zbog toga okrenuo kolegu iz nacionalnog tima.

Ne znamo da li je razgovor ličio na stihove poznatog hita "brate, kako je u Švici", ali je, kako prenosi Bličer report, tema bila samo Lukin dolazak na Ostrvo. Tačnije, napadač Reala raspitivao se o Londonu, a najviše ga je zanimao način života u prestonici. Sve se završilo razmenom iskustava, a sada je sve na čelnicima "kraljevskog kluba".

foto: Profimedia

Ponudu Milana tešku 40 miliona evra su navodno odbili jer žele da Srbinu pruže još jednu šansu da pokaže šta sve zna i ume, a da li će razmatrati cifre koje budu servirali bogati engleski klubovi tek ćemo videti.

(Gojko Filipović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track