SRPSKI ZET JE BIO NESTAŠAN, A ONDA GA JE UKROTILA ANGELA: Merkelova je Švajnštajgera odvikla od pića! Evo i kako!
Foto: Pritnscreen/Instagram

Primirio se

SRPSKI ZET JE BIO NESTAŠAN, A ONDA GA JE UKROTILA ANGELA: Merkelova je Švajnštajgera odvikla od pića! Evo i kako!

Fudbal -

Bastijan Švajnštajger, bivši reprezentativac Nemačke i suprug Ane Ivanović, često je u prošlosti pravio skandale, sve dok ga nije izribala kancelarka Angela Merkel.

Srpski zet je bio ljubimac nacije, ali je, zapravo, Bastijan Švajnštajger u nekoliko navrata hteo da digne ruke od fudbala. Bastijan se u društvu devojaka provodio na tehno žurkama, uživao u pijančenju i marihuani, a od potpune propasti spasla ga je nemačka kancelarka Angela Merkel.

Bastijan je kao član rezervnog tima Bajerna često bežao iz karantina, a jednom je čak i provalio sigurnosni sistem i otišao u provod s devojkom. Možda se za ovaj incident ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 km/h, i to u četiri sata ujutru.

Švajnštajger je toliko voleo tehno žurke da je u jednom momentu hteo da ostavi fudbal i započne karijeru di-džeja.

Posle dve godine mirovanja, Švajnštajger je ponovo počeo da pravi gluposti na EP 2008, zbog kojih je bio nespreman, pa je u prvom meču dobio žuti karton tek što je ušao u igru. U narednom duelu protiv Hrvatske zaradio je isključenje i suspenziju, pa se u njegovu karijeru umešala kancelarka Nemačke Angela Merkel.

- Ušla je u svlačionicu pre meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran - ispričao je Bastijan.

Na tom meču je zabeležio gol i asistenciju, a zatim je u polufinalu učinio isto i odveo Nemce u finale.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track