TROJ DINI KATEGORIČAN: Neću da treniram, bojim se da svoje dete ne zarazim
Foto: EPA

Kapiten Votforda

TROJ DINI KATEGORIČAN: Neću da treniram, bojim se da svoje dete ne zarazim

Fudbal -

Kapiten Votforda Troj Dini je odbio da se vrati na treninge ekipe koji su počeli juče.

Kapiten Votforda Troj Dini je odbio da se vrati na treninge ekipe koji su počeli juče. On kaže da to nema nikakve veze sa novcem već sa zdravljem njegovog sina koji ima pet meseci.

- Treba da se vratimo na treninge, rekao sam da neću. Nema to veze sa finansijskom dobiti, kada bih davao sve detalje o mojoj situaciji svi bi rekli da nije problem što ne treniram. Moj sin ima pet meseci i ima probleme sa disanjem. Ne želim da dodem kući i da ga ugrozim još više. Moraš da voziš auto u opremi za trening, ne možeš da se istuširaš. Ako se oblačim sa sinom ili suprogom veća je verovatnoća da donesem virus u kuć - rekao je Dini za engleske medije.

Igrač Votforda smatra da sport još ne treba da se vraća, jer bojaznost od širenja virusa i dalje postoji.

- Na sastanku sam postavio veoma prosta pitanja. Tamnoputi i azijati imaju četiri puta veću mogućnost da se razbole i dva puta veću mogućnost da imaju dugoročnu bolest. Ima li bilo kakvog drugog istraživanja? Takođe, mislim da je tranzicija veoma brza jer hoće da igramo za tri i po needelje. Iako će nas testirati i iako će sve biti bezbedno, samo jedna osoba može da donese virus. Ne želim da ga ja prenesem u kucu - zaključio je kapiten engleskog prvoligaša.

Kurir sport / M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track