SIN SLAVNOG FUDBALERA NA METI VEČITIH: Zvezda i Partizan prate Mrdakovića juniora! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

očevim stopama

SIN SLAVNOG FUDBALERA NA METI VEČITIH: Zvezda i Partizan prate Mrdakovića juniora! (FOTO)

Fudbal -

Naslednik Miljana Mrdakovića prate skauting službe najbolja dva srpska kluba

Miljan Mrdaković bio je rasni centarfor, pravi fudbalski globtroter, čovek koji je u svojoj karijeri igrao za čak 20 klubova. Bio je i član srpske olimpijske fudbalske reprezentacije na OI u Pekingu 2008.

Njegov sin Uroš, 2004. godište, krenuo je očevim stopama. Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je skautiran od strane Crvene zvezde i Partizana i uskoro bi mogao da napusti OFK Radnički iz Niša.

Radnički-Partizan

A post shared by Miljan Mrdakovic (@miljanmrdakovic) on

Miljan Mrdaković prošao je omladinsku školu niškog Radničkog i Partizana, ali je kao senior počeo u Anderlehtu 2001, gde nikada nije dobio šansu. Priliku da rehabilituje karijeru dao mu je Zvezdan Terzić u OFK Beogradu u sezoni 2002/2003, kada je Miljan Mrdaković bio najbolji strelac lige sa 20 golova u 32 utakmice

Inter-Verona?

A post shared by Miljan Mrdakovic (@miljanmrdakovic) on

Odatle i datira dobro prijateljstvo Mrdakovića i Terzića. Kom carstvu "večitih" će se prikloniti mlađani Uroš pokazaće vreme. Hoće li nastaviti očevim stopama u Partizanu, ili će se odlučiti za drugu stranu Topčiderskog brda, onu crveno-belu na Marakani?

Uroš Mrdaković ima 15 godina i igra za mladu reprezentaciju Srbije, uzrasta do 16 godina. Standardni je član kadetskog tima OFK Radničkog iz Niša.

Kurir sport/A. R.

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track