NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE! OGNJEN KOROMAN: Gavrić i Nikolić uz Boaćija i Songa mogu da podignu NIVO ALKOHOLA, a ne igre!
Foto: Starsport©

NEMA KRAJA...

NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE! OGNJEN KOROMAN: Gavrić i Nikolić uz Boaćija i Songa mogu da podignu NIVO ALKOHOLA, a ne igre!

Fudbal -

Prepucavanje na relaciji Ognjen Koroman - Crvena zvezda se nastavlja...

Posle reakcije direktora omladinske škole Dragana Mladenovića koji je u ime Zvezde poručio bivšem fudbaleru "da je licemeran i da mu ne smeta da podiže platu u klubu", Koroman je nastavio u žestokom ritmu.

"Zamolio bih vas, pre svega kao Zvezdaša, pošto vi Zvezdaš niste, koji ste u klubu, da ne pišete demante jer vam se smeje Srbija... Ne znate ni demant da napišete i gurate direktoru omaldinske škole da potpiše, ne zna ni on šta potpisuje...

Vratite malo film koliko je Koroman novca oprostio Zvezdi i koliko je dao Zvezdi... Ja ne driam filijalu i našu decu i omladinsku školu... Ali da će Gavrić i Nikolić podići nivo igre uz Songa i Boaćija, možda hoće nivo alkohola, ali igre neće sigurno...

Ne srozavajte klub glupavim demantima. Ja sam svaki dan na stadionu već skoro 30 godina i biću tu i dalje... a vama vreme ističe jer ste "zapisničari" i ne odlučujete ništa", naveo je Koroan u najnovijem Fejsbuk postu.

foto: Pritnscreen/Facebook

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track