Najnovije vesti

POTRESNI DETALJI ŽIVOTA POSLE TRAGEDIJE FUDBALSKOG ASA: Majka izgubila 40 kilograma, otac izlazi samo na groblje VIDEO
Foto: EPA / Alberto Martin

SVEDOČENJE RODITELJA

POTRESNI DETALJI ŽIVOTA POSLE TRAGEDIJE FUDBALSKOG ASA: Majka izgubila 40 kilograma, otac izlazi samo na groblje VIDEO

Fudbal

Španski fudbaler Hoze Antonio Rejes poginuo je prošle godine u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Sevilje, a njegov otac, Pako nakon što je osam meseci od udesa objavljen i izveštaj policije, kaže da i dalje nigde ne izlazi i da porodica teško podnosi tragediju koja je zadesila

- Ne izlazim nigde, osim do groblja svakog jutra. Moja supruga je smršala 40 kilograma, ne izlazi uopšte napolje. Nisam odgledao nijednu fudbalsku utakmicu od tada ili bilo šta. Samo onu na kojoj mu je počast odala Ekstramadura. Njemu je Sevilja bila sve - rekao je Rejesov otac.

foto: EPA/RAUL CARO

Rejes je ponikao u Sevilji i bio je najmlađi prvotimac tog kluba kada je debitovao sa 16 godina.Posle pet provedenih sezona u matičnom klubu, preselio se u Arsenal, u transferu vrednom 30 miliona evra. Postao je i deo ekipe menadžera Arsena Vengera koja je osvojila titulu šampiona Premijer lige bez izgubljene utakmice.

foto: EPA/Rafa Alcaide/AP

Usledile su selidbe u Real Madrid, Atletiko Madrid i Benfiku, te povratak u Sevilju. U Andaluziji je proveo četiri godine, da bi potom igrao za Espanjol, Kordobu, kineski Sjinđijang, a poslednji angažman je imao u Ekstramaduri.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...