DRAGOLJUB BEKVALAC POTRESEN: Baš sam gledao Miljanove slike sa sinom i pomislio"divota, sad uživaj u životu"
Foto: profimedia

TRAGEDIJA FUDBALERA

DRAGOLJUB BEKVALAC POTRESEN: Baš sam gledao Miljanove slike sa sinom i pomislio"divota, sad uživaj u životu"

Fudbal -

Bivši fudbalski as Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u 38. godini života. Njegov trener u OFK Beogradu iz sezone 2002/03, kada je odigrao najbolje mečeve u karijeri, poznati stručnjak Dragoljub Bekvalac, bio je vidno potresen zbog tužne vesti.

- Žalosno, baš žalosno. Da digne ruku na sebe... Evo, stvarno sam u šoku. Bio je divno dete, sjajan igrač. Kod mene se one sezone u OFK razigrao, vodio nas je golovima do trećeg mesta. Ma, super jedan dečak i na terenu i svlačionici, nikad nikakvih problema nije bilo s njim. Došao je bio tek iz Belgije, gde nije uspeo da se nametne zbog mladosti i neiskustva, ali je bio naučen disciplini, pravi profesionalac - priča Bekvalac.

Kurir je baš pre nekoliko dana objavio informaciju o talentovanom 15-godišnjem Urošu Mrdakoviću, njegovom sinu, koji je igrama u OFK Radnički Niš privukao pažnju Crvene zvezde.

- Baš sam mu gledao slike sa sinom. Video sam da mali obećava i pomislio "divota jedna, neka uživa sad u životu". Trebao je da uživa. Baš ste me rastužili - završio je Bekvalac.

D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track