HTELI DA GA SE REŠE, A ONDA JE DAO GOL ZVEZDI I KUPIO SVE GROBARE: Bojan Ostojić nije hteo da ide u penziju (VIDEO)
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

NA DANAŠNJI DAN

HTELI DA GA SE REŠE, A ONDA JE DAO GOL ZVEZDI I KUPIO SVE GROBARE: Bojan Ostojić nije hteo da ide u penziju (VIDEO)

Fudbal -

Obukao je crno-beli dres 99. put u karijeri, iz kluba su poručili da ugovor sa njim neće biti produžen, a onda je Bojan Ostojić odlučio da svima dokaže da treba još da igra.

Pre tačno godinu dana odigrano je finale Kupa u kom je Partizan savladao Crvenu zvezdu, a strelac jedinog gola vrednog trofeja bio je baš štoper crno-belih.

foto: Starsport

Igrao se 14. minut kada je Ostojić, a da ni sam ne zna zašto, odlučio da kod jednog prekida zameni uloge sa Uroševićem. Golmaqn Crvene zvezde Milan Borjan krenuo je po loptu, ali je Ostojić bio brži i glavom je smestio u mrežun večitog rivala.

- Na treninzima smo radili da Urošević ide na skok na prva dva prekida. Na prvom je otišao, a na drugom sa mu rekao da se vrati, da ja idem. Ispostavilo se da sam dao gol. Zamenili smo pozicije i Filip Stojković me je pitao otkud ja tu.

foto: Starsport©

Ispalo je najbolje moguće po Ostojića jer mu je taj gol doneo novi jednogodišnji ugovor, a saradnja je nedavno produžena na još jednu godinu. I to sve zbog gola koji ga je "raspametio".

- Bio sam presrećan kada sam postigao gol. Nisam znao ni gde da trčim ni šta da radim. Mislim da je to kod svakog igrača tako kad postigne gol u vekim i bitnim utakmicama.

Toliko je slavio da je "zaboravio" da treba da se vrati na teren.

- Ponela me je atmosfera i vratio sam se na teren tek kada je već bila nastavljena utakmica. Sudija mi je rekao "Au, Ostoja nisam video da si izašao. Mogao sam da ti dam žuti karton". Rekao sam mu da je mogao da mi da i crveni više nije bilo ni bitno.

Kurir sport / G.F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track