FILIP MLADENOVIĆ USKORO KOD RONALDA U KLUBU: Transfer karijere za bivšeg beka Crvene zvezde i reprezentacije!
Foto: Saša Pavlić

bravo pidžula

FILIP MLADENOVIĆ USKORO KOD RONALDA U KLUBU: Transfer karijere za bivšeg beka Crvene zvezde i reprezentacije!

Fudbal -

Iskusni fudbaler 30. juna postaje slobodan igrač i trebalo bi da se preseli u Španiju

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Mladenović mogao bi od sledeće sezone da zaigra za Valjadolid. Klub čiji je većinski vlasnik legendarni bivši brazilski fudbaler Ronaldo ozbiljno je zagrizao za levog beka koji na leto postaje slobodan igrač.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Naime, Filipu Mladenoviću 30. juna ističe ugovor sa poljskom Lehijom i može da bira novu sredinu sa čistim papirima. Sve zavisi od statusa levog beka Raula Garsije Karnera koji je blizu da napusti Valjadolid. Za Filipa Mladenovića (28) raspituju se Crvena zvezda, AEK i Panatinaikos iz Grčke, Rijeka i ruski Ahmat.

foto: EPA/NACHO GALLEGO

Ronaldo Luis Nazario de Lima postao je većinski vlasnik Valjadolida u jesen 2018. godine kada je kupio 51 odsto deonica kluba. U prvoj godini Ronaldo je u novi klub investirao ukupno 29.000.000 evra. Valjadolid trenutno zauzima 15. mesto u La ligi sa 29 osvojenih bodova.

Popularni Pidžula rođen je u Čačku, a u Srbiji je igrao za Borac i Crvenu zvezdu. Posle toga je napravio solidnu karijeru, pošto je nosio dres Bate Borisova, Kelna, Standarda i Lehije.

foto: AP

Za fudbalsku reprezentaciju Srbije odigrao je 10 utakmica, a crveni dres nosi od 2012. godine.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track