U ZVEZDI SU GA ZVALI PREVARA, A SAD GA TRAŽI POLA ENGLESKE: Van la Para pred povratkom na Ostrvo!
Foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

mister promašaj

U ZVEZDI SU GA ZVALI PREVARA, A SAD GA TRAŽI POLA ENGLESKE: Van la Para pred povratkom na Ostrvo!

Fudbal -

Holanđanina traže Svonsi, Kvins Park Rendžers, Milvol, Blekburn i Norič.

Radživ Van la Para nije ostao u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde. Holanđanin koji se pokazao kao totalni promašaj na Marakani, sada je pred povratkom u Englesku.

Naime, momka koji je od navijača Crvene zvezde dobio pogrdan nadimak "Van la Prevara" traže klubovi Čempionšipa - Svonsi, Kvins Park Rendžers, Milvol, Blekburn. Tu je i član Premijer lige Norič.

foto: Starsport

Radživ Van la Para (28) u martu je raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon što je na pripremama na Kipru pokazao nedisciplinu, odnosno da mu se više ne ostaje u redovima prvaka Srbije. Holanđanin je svojim nezalaganjem toliko naljutio trenera Dejana Stankovića, koji ga je odmah izbacio iz prvog tima.

foto: Starsport©

Iskusni fudbaler koji je prošao omladinsku školu Fejenorda, stigao je u Englesku u leto 2014. godine, kada je potpisao za Vulverhempton kao slobodan igrač. Potom je nosio dres Brajtona, Midlzbroa i Hadersfilda, odakle je za obeštećenje od 1.200.000 evra stigao prošlog leta u Crvenu zvezdu. Odigrao je pet utakmica u Ligi šampiona, ali njegov učinak se ne može okarakterisati kao zadovoljavajući. Tačnije, s pravom je poneo epitet najvećeg promašaja Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track