BEČKI SRBIN STIŽE U ZVEZDU: Dete naših iseljenika prvo je hteo Partizan, ali će on ipak igrati na Marakani!
Foto: Printskrin/Instagram

brzo krilo

BEČKI SRBIN STIŽE U ZVEZDU: Dete naših iseljenika prvo je hteo Partizan, ali će on ipak igrati na Marakani!

Fudbal -

Srđan Spiridonović trebalo bi da bude prvo pojačanje šampiona države

U Crvenoj zvezdi se ne oglašavaju povodom pojačanja, ali ako je verovati poljskim medijima transfer Srđana Spiridonovića na Marakanu je praktično zaključen.

Levonogi vezni fudbaler koji se najbolje snalazi kao krilo u prvim danima prelaznog roka napustiće Pogon iz Šćećina i preseliti se u redove prvaka Srbije.

step by step

A post shared by Srđan Spiridonovic (@srdjan_spiridonovic) on

Crvena zvezda će Pogonu platiti 300.000 evra obeštećenja za brzonogog fudbalera rođenog u Beču pre 26 godina. Poljaci idu toliko daleko, da tvrde da će Spiridonović imati godišnju platu u Crvenoj zvezdi od 400.000 evra, što je duplo vi{e od onoga koliko je primao u Pogonu.

Srđan Spiridonović je ove sezone postigao šest golova u prvenstvu Poljske, a pre dve godine za njega je bio zainteresovan Partizan. Tadašnji trener Miroslav Đukić želeo je da ga vidi u Humskoj, ali se sportski menadžment kluba ipak opredelio za Gorana Zakarića kojeg su doveli za duplo manje para iz srajevskog Željezničara.

Njegov transfer trebalo bi da znači da će Crvenu zvezdu napustiti Veljko Simić i Mateo Garsija. Spiridonović je karijeru počeo u Rapidu, da bi potom igrao za Austriju iz Beča, Vićencu, Mesinu, Admiru i Panionios.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track