BARSA OSVOJILA TRIPLETU! Enrike otkrio kako je motivisao igrače i šta je najgore što može da im se desi! VIDEO
Foto: AP

na današnji dan

BARSA OSVOJILA TRIPLETU! Enrike otkrio kako je motivisao igrače i šta je najgore što može da im se desi! VIDEO

Fudbal -

Na današnji dan pre pet godina Barselona je savladala Juventus sa 3:1 u finalu Lige šampiona

Katalonci su u Berlinu tada osvojili svoj petu prvaka Evrope, jer su u finalu bez većih problema uspeli da savladaju Juventus.

Golove za Barsu postigli su Ivan Rakitić, Luis Suarez i Nejmar, a jedini strelac za italijanski klub bio je Alvaro Morata

Barselona je te godine uspela da osvoji tripletu što je bio neverovatan podvig za tadašnjeg trenera Luisa Enrikea kojem je to bila prva sezona na klupi katalonskog kluba.

foto: Profimedia

Enrike se prisetio te utakmice u Berlinu i otkrio je da se našalio sa svojim igračima pre utakmice.

On je održao prvo motivacioni govor, a onda je pokazao igračima koliko veruje u njih.

"Sećam se da sam onako u šali pitao igrače šta je najgore što se večeras može desiti. Javili su se Ćavi i Dani Alves koji su rekli da je najgore da ne budemo igrali u našem prepoznatljivom stilu i još neke stvari. Onda sam ih prekinuo i samo rekao 'Najgore večeras što se može desiti jeste da ste igrač Juventusa i da igrate protiv Barcelone'. Prvo su bili u šoku, a onda su se svi nasmejali. To ih je sigurno dodatno motivisalo", rekao je Enrike.

Zvezda - Radnik

Zvezda je overila titulu i večeras (19.00) protiv Radnika je proslaviti pred svojim navijačima. Očekuje se da tribine budu solidno ispunjene, a u takvoj situacija moguća je goleada. Kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track