Najnovije vesti

KAKO JE JEDAN ZVEZDAŠ IZNENADIO KLUB: Stari Delija pokazao šta je ljubav prema klubu i pozvao sve na Marakanu
Foto: Starsport©

zvezda je život sve drugo su sitnice

KAKO JE JEDAN ZVEZDAŠ IZNENADIO KLUB: Stari Delija pokazao šta je ljubav prema klubu i pozvao sve na Marakanu

Fudbal

Navijač Crvene zvezde napisao emotivnu poruku voljenom klubu

Publika se posle tri meseca vraća na Marakanu, navijači su se uželeli utakmica Crvene zvezde. Koliko je Zvezda nedostajala zvezdašima najbolje govori poruka jednog od navijača koji je svoje pismo poslao na adresu kluba, a oni objavili na zvaničnom sajtu:

foto: Promo

“I tako prođe više od tri meseca a da nismo posetili našu kuću. Nismo uspeli ni da proslavimo rođendan naše ljubavi. Nisu nam dali. Prođe tri meseca i eto ponovo možemo da uđemo u svoju kuću. Al' kažu ne možemo svi. Ograničili su nam prostor. Ograničili nam broj karata.

Verujem da naša ljubav za svoj rođendan nije poželela spektakl. Njega gleda na svakoj svojoj utakmici. Verujem i da nije poželela gomilu dimova i baklji. I njih gleda svaku svoju utakmicu.

Verujem i da nije poželela grmljavinu sa tribina za svoj rođendan. Zato što grmi za svaku njenu utakmicu. Verujem da nije ovo ništa poželela zato što to ima svaku utakmicu i zna da će i za rođendan to da dobije. Verujem da je poželela ono što nema svaku utakmicu, poželela je pun stadion.

foto: Starsport©

Da sa svakog od svojih 20+ ulaza vidi reke ljudi kako se stepenicama spuštaju i zauzimaju svoja mesta, uzvikujuću glasno njeno ime ZVEZDA! ZVEZDA! ZVEZDA!

Nije ona kriva što je čekala tri meseca, nije ona kriva ni što su ograničili kapacitet da ne može da dobije ono što želi. Al’ zato možemo mi da je iznenadimo. Ko kaže da ne možemo da joj ispunimo rođendansku želju. Ko kaže da iako su ograničili prodaju karata ne može da dođe 45.000 ljudi. Neće moći da ih ostave napolju.

foto: Filip Plavčić

Ni u Inđiji niko nije ostao napolju. Neka se naša Zvezda iznenadi kada vidi kako se reke njene dece spuštaju taj dan stepenicama Marakane uzvikujući njeno ime ZVEZDA! ZVEZDA! ZVEZDA! Ne dozvoljavajući da ih išta odvrati od nje. Da pokaže svima kako izgleda kad ona slavi. Da pokaže svima kako ona može u dve nedelje da ima dva slavlja, a što da ne i tri.

Nemoj da čekamo još dve nedelje da prođe da bi slavili. Čekali smo tri meseca. Preduga tri meseca. Slavimo i sad, i za dve nedelje i onda opet kroz par dana.

OVO SU DANI VISOKOG NAPONA!”

Kurir sport / www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...