PRED KATAIJEM DVA PUTA: Može da bira, ili da prihvati bogatu ponudu iz Kine, ili da se vrati u Crvenu zvezdu!
Foto: Nebojša Mandić

navijači u iščekivanju

PRED KATAIJEM DVA PUTA: Može da bira, ili da prihvati bogatu ponudu iz Kine, ili da se vrati u Crvenu zvezdu!

Fudbal -

Fudbaler koji je raksinuo ugovor sa Los Anđeles Galaksijem ne mora da brine za budućnost

Aleksandar Katai dobio je otkaz u Los Anđeles Galaksiju, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić odmah je izrazio želju da kvalitetnog fudbalera vrati na Marakanu.

Navijači žele da njihov miljenik ponovo zaigra u crveno-belom dresu koji je nosio od 2014. do 2016. U mandatu kod Miodraga Grofa Božovića Aleksandar Katai je bukvalno plesao po terenu, bio najbolji strelac i asistent crveno-belih.

foto: Profimedia

O karijeri Aleksandra Kataija (29) brine menadžerska agencija "Seven stars", direktor Miško Bogdanović i agent Bojan Ostojić. Kurir je pokušao da sazna kakva je budućnost njihovog klijenta.

- Katai je raskinuo ugovor i slobodan je u izboru novog kluba. Postoje interesovanja klubova sa Dalekog istoka, pre svih iz Kine. Dok ne dođe u Srbiju, videćemo... Naravno i Crvena zvezda je opcija - rekao je Miško Bogdanović, a potom dodao:

foto: Saša Pavlić Kurir

- Ako se pojavi veća ponuda iz Kine, otići će tamo. Mislim da će mu platiti dva ili tri puta više, nego što Zvezda može da ponudi. Ali, da ima želju da se vrati u Zvezdu, ima!

??❤???

A post shared by Aleksandar Katai (@aleksandarkatai) on

Aleksandar Katai raskinuo je ugovor sa Los Anđeles Galaksijem zbog ispada njegove supruge Tee, na društvenim mrežama, koja je na neprihvatljiv način komentarisala nerede u Americi, uzrokovane ubistvom Džona Flojda od strane jednog policajca.

?⚽️?

A post shared by Aleksandar Katai (@aleksandarkatai) on

Aleksandar Katai imao je dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Galaksijem vredan 650.000 dolara godišnje neto zarade.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track