DIVAN GEST MLADOG BRAČNOG PARA: Fudbalere koji ŠTRAJKUJU GLAĐU zvali da im budu KUMOVI NA VENČANJU!
Foto: Fejsbuk/Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost

PODRŠKA SUGRAĐANA

DIVAN GEST MLADOG BRAČNOG PARA: Fudbalere koji ŠTRAJKUJU GLAĐU zvali da im budu KUMOVI NA VENČANJU!

Fudbal -

Jedan mladi bračni par iz Čačka na divan način izrazio je podršku bivšim igračima Borca koji od ponedeljka štrajkuju glađu ispred gradske opštine.

Novopečeni mladenci, Milica i Radenko, tražili su da im fudbaleri koji u Čačku štrajkuju glađu budu kumovi na venčanju. Na taj način želeli su pokažu solidarnost prema sportistima koji na ovakav način moraju da se bore za svoja prava.

"Nakon tri dana štrajka glađu imamo i lepu vest da podelimo sa vama. Mladi bračni par Milica i Radenko, prišli su nam i zamolili da im igrači budu kumovi na venčanju u opštini Čačak u znak podrške i solidarnosti prema svim igračima. Milicu i Radenka nismo poznavali ranije. Naravno, prihvatili smo a ulogu kuma preuzeo je Miloš Lepović. Kada već nismo mogli da uđemo u opštinu Čačak na poziv gradonačelnika, ušli smo na poziv Milice i Radenka. Želimo im puno sreće u braku", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".

Podsetimo, 25 fudbalera Borca od ponedeljka štrajkuje glađu ispred zgrade opštine u Čačku, zbog neizmirenih dugovanja koja prema njima ima čačanski fudbalski klub.

Štrajk fudbalera u Čačaku predvodi Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ koji je naveo da su ovi momci najbolji primeri srpskog društva i da su najmanje od svih zaslužili ovakav tretman u njegovom rodnom gradu. Ovo je prvi štrajk glađu zabeležen u istoriji ovog sporta, a igrači kažu da su bili prinuđeni na radikalan potez, jer nisu naišli na razumevanje uprave kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track