PEĐA MIJATOVIĆ OPLEO PO SRPSKOM NAPADAČU: JOVIĆ NIJE NIŠTA POKAZAO! Nije 100 posto povezan sa idejom da uspe u Realu!
Foto: Profimedia

BUDUĆNOST POD ZNAKOM PITANJA

PEĐA MIJATOVIĆ OPLEO PO SRPSKOM NAPADAČU: JOVIĆ NIJE NIŠTA POKAZAO! Nije 100 posto povezan sa idejom da uspe u Realu!

Fudbal -

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović pričao je za špansku Marku o fudbaleru Madriđana Luki Joviću.

Mijatović smatra da Srbin nije zaintersovan da uspe u jednom od najboljih kluba na svetu i da će sa takvim odnosom teško bilo gde uspeti.

- Voleo bih da je drugačija situacija i da sada razgovaramo o tome kako postiže golove. Luka je mlad, dobio je šansu u Madridu posle izvanredne sezone u Ajntrahtu, ali je nije iskoristio. Nismo videli previše od njega, tek poneke detalje koji ne mogu jasno da definišu da li je igrač za klub veličine Reala. Cini se da Jović nije 100 odsto koncentrisan za ideju da uspe u kraljevskom klubu i da to može da mu napravi veliku problem u budućnosti - rekao je Mijatović.

Podsetimo, srpski reprezentativac dospeo je na naslovne strane španskih medija kada je došao u Srbiju zbog rođendana svoje devojke u toku pandemije koronavirusa i prekršio mere karantina, pa je povređen došao na prvi trening posle pauze. Kad se na to doda je povredu dobio upravo na tom treningu, da bi kasnije priznao da se neoprezno povredio u svom dvorištu. Vrhunac je usledio pre par dana kada je u svom domu organizovao roštilj i sa tog druženja kačio fotografije na Instagram, što je izazvalo ekspresnu reakciju tamošnjih novinara.

(M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track