HALO, ORTOPEDIJA? JESTE LI SASTAVILI KIČMU DEGENEKU? Defanzivca Zvezde UNIŠTAVAJU na Tviteru: SINE, JA ĆU BUREK SA SIROM
Foto: Printskrin/Tviter

PREDMET SPRDNJE

HALO, ORTOPEDIJA? JESTE LI SASTAVILI KIČMU DEGENEKU? Defanzivca Zvezde UNIŠTAVAJU na Tviteru: SINE, JA ĆU BUREK SA SIROM

Fudbal -

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek postao je predmet ismevanja na društvenim mrežama nakon katastrofalne reakcije u odbrani kod odlučujućeg gola Partizana.

Podsetimo, Partizan je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 1:0 i plasirao se u finale Kupa Srbije.

Strelac jedinog gola bio je Natho u 58. minutu. Međutim, najzaslužniji za trijumf crno-belih bio je Umar Sadik koji je nakon spektakularnih "lažnjaka", u šesnaestercu Zvezde, na tacni dao loptu Nathu.

Sjajni Sadik je napravio dar-mar u kaznenom prostoru, potpunu pometnju u odbrani crveno-belih... A najgore je prošao Miloš Degenek koji je na komičan način završio na zemlji posle maestralnog driblinga napadača Partizana.

Degenek je tako postao predmet sprdnje na društvenim mrežama. Navijači mu nisu zaboravili ni izjavu koju je dao pre meča, a u kojoj proziva upravo Sadika: "Čuvao sam i mnogo bolje igrače od Sadika".

Duhovitim komentarima pristalice Partizana uništavaju defanzivca Zvezde, a u nastavku možete videti neke najkreativnije:

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track