ZVEZDINI KLINCI VREDE MILIONE EVRA: Milan, Vest Hem i Olimpijakos prate Andriju Radulovića i Miloša Pantovića!
Foto: Starsport

samo mladi imaju cenu

ZVEZDINI KLINCI VREDE MILIONE EVRA: Milan, Vest Hem i Olimpijakos prate Andriju Radulovića i Miloša Pantovića!

Fudbal -

Milan želi Radulovića, dok za Pantovića ozbiljan novac nude Vest Hem, Olimpijakos i Benfika

Nije tajna da evropski klubovi ne žale novca kada su mladi i talentovani fudbaleri u pitanju. U Crvenoj zvezdi su shvatili taj trend, pa su ove sezone u vatru bacili Željka Gavrića, Njegoša Petrovića i Veljka Nikolića. Pored njih, stranim klubovima su zapali za oko još mlađi igrači Andrija Radulović i Miloš Pantović.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Andrija Radulović punim sjajem zasijao je ove sezone u omladinskoj Ligi šampiona, kada je bio strelac u mečevima protiv Totenhema i Olimpijakosa. Momak koji 3. jula puni 18 godina uspeo je da debituje i za prvi tim Crvene zvezde. Na debiju protiv Radnika iz Surdulice postigao je i gol. Slavni Milan, koji temeljno prati skautira mlade igrače širom sveta zainteresovan je za Andriju Radulovića, koji igrao kao desno krilo.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Italijani ne navode, koliko novca je Milan spreman da plati za njega, ali prema inforacijama iz Crvene zvezde, mladi as ne bi napustio stadion "Rajko Mitić" ispod 2.000.000 evra. Njegova cena će svakog dana da raste, posebno ako bude igrao u kontinuitetu za prvi tim i toga su svesni u Ljutice Bogdana. Mladi Kotoranin i reprezentativac Srbije ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2022. godine.

foto: Starsport©

Miloš Pantović, koji igra na poziciji levog krila, zapao je za oko skauting službi engleskog Vest Hema, grčkog Olimpijakosa i portugalske Benfike. Talentovani vezni fudbaler od zime je na kaljenju u Grafičaru i ovog leta bi trebalo da bude priključen prvom timu Crvene zvezde na pripremema. Ukoliko, naravno ne ode u inostranstvo. Ne treba zaboraviti da je u decembru 2019. mladi as imao kontakte sa Mančester sitijem, ali iako su brojni mediji javili da Pantović nastavlja karijeru u Engleskoj, do saradnje nije došlo. U igri je tada bio i Sporting iz Lisabona koji je navodno nudio čak 2.000.000 evra za mladog fudbalera.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Vest Hem je za Miloša Pantovića spreman da plati 1.700.000 evra, a Olimpijakos 1.500.000 evra. Benfika je još pre mesec dana poslala ponudu od 800.000 evra, ali ona je odbijena i o njoj se nije ni razmatralo u klubu. Miloš Pantović tek 24. avgusta puni 18 godina. Prošle sezone je impresionirao svojom igrom u omladinskoj Ligi šampiona mnoge skaute evropskih klubova. Odigrao je četiri utakmice i bio strelac pobedonosnog gola protiv Olimpijakosa (2:1). Za prvi tim Crvene zvezde debitovao je u Kup utakmici protiv Trepče iz Kosovske Mitrovice (8:0).

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track