CRNOGORCI TVRDE: Partizan i Zvezda su igrali korona utakmicu! Navijači koji su bili na derbiju se vratili kući pozitivni
Foto: Printskrin

Zaraženi u Beogradu

CRNOGORCI TVRDE: Partizan i Zvezda su igrali korona utakmicu! Navijači koji su bili na derbiju se vratili kući pozitivni

Fudbal -

Atalanta i Valensija su u februaru odigrali utakmicu koja je bila okidač za širenje korona virusa u Italiji, a Crnogorci tvrde da je u njihovom slučaju to večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Šef Kliničkog centra bolnice u Podgorici Jevto Eraković izjavio je da se korona virus u Crnoj Gori ponovo proširio zbog navijača koji su bili na utakmici polufinala Kupa Srbije u kojoj je Partizan na svom terenu savladao Crvenu zvezdu sa 1:0.

Eraković je pozvao vlast u Crnoj Gori da ispita koliko je navijača preko Bosne i Hercegovine otišlo i vratilo se iz Srbije u Crnu Goru.

Crna Gora nije otvorili granicu prema Srbiji, pravdajući to visokom stopom zaraze. Večiti derbi, 200. po redu, odigran je prošle srede pred oko 15.000 gledalaca na stadionu u Humskoj.

U Crnoj Gori 42 dana nije zabeležen novi slučaj, a onda je od 14. juna zabeleženo devet novih slučajeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track