NAVIJAČI NAPOLIJA PRESRELI SRBINA: Oduševljena masa izvela Maksimovića iz taksija i skidali sa njega šta su stigli VIDEO
Foto: Profimedia

Hit

NAVIJAČI NAPOLIJA PRESRELI SRBINA: Oduševljena masa izvela Maksimovića iz taksija i skidali sa njega šta su stigli VIDEO

Fudbal -

Srbin oduševio Napolitance na terenu i na ulici!

Dan nakon velike pobede u finalu Kupa Italije nad Juventusom, kojom je Napoli osvojio šesti kup u klupskoj istoriji, Napolitanci i dalje pričaju o sjajnoj partiji srpskog reprezentativca Nikole Maksimovića protiv Kristijana Ronalda i drugova.

Maksimović je delovao kao zid ispred svog gola, a bio je i u prilici da se upiše u strelce, ali ga je odličnom odbranom u tome sprečio iskusni Đanuliđi Bufon.

Ipak, najvažnija stvar se dogodila nakon meča, kada su igrači došli u svoj grad pred više stotina hiljada svojih sugrađana koji su im spremili doček na trgovima.

U jednom susretu sa njima kamera je uhvatila i Maksimovića kako izvučen iz taksija do pola peva "O surdato 'nnammurato", pesmu napisanu na napolitanskom dijalektu iz vremena Prvog svetskog rata, koja je danas himna navijača Napolija.

Maksimović se u taksi vratio bez majice, a navijač koji je imao tu sreću da dobije uspoemnu na šesti osvojeni kup ispričao je novinarima svoju priču o susretu na ulici sa Srbinom.

Kurir sport/D.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track