PLATILI SMO CENU ZBOG NJIHOVIH S*ANJA! Emotivni slom igrača Dinamo Drezdena pred kamerama! VIDEO
Foto: Printscreen

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI

PLATILI SMO CENU ZBOG NJIHOVIH S*ANJA! Emotivni slom igrača Dinamo Drezdena pred kamerama! VIDEO

Fudbal -

Slavni nemački klub Dinamo Drezden na pragu je ispadanja u treći rang takmičenja.

Dinamo Drezden će, kako stvari stoje, teško izbeći najgori scenario posle "restarta" sezone, pošto dva kola pre kraja šampionata u "Cvajti" ima osam bodova manje od prvog tima "iznad crte".

Međutim nije problem u tome.

U klubu su ogorčeni na vođstvo lige koje krive za sve izvesniji najgori mogući epilog sezone", ispadanje u treći rang takmičenja.

Naime, problem koji igrači Dinama potenciraju je što su, po naredbi lige, svi morali da se povuku u dvonedeljni karantin zbog pojave korona virus u svlačionici, da bi po izlasku iz izolacije morali da odigraju čak sedam utakmica u samo 19 dana kako bi nadoknadili propušteno.

Dva meseca igrači nisu igrali, praktično nisu ni trenirali.

Poslednji meč igrali su 31. marta, a od nastavka sezone igrali su 31. maja, 3, 6, 9, 12, 15. i 18. juna, a sledeća utakmica im je već u nedelju!

Zato se nakon poraza od Kila, kojim je Dinamo praktično izbačen u treću ligu, pred kamerama slomio njegov igrač Kris Lav, koji je kroz suze, pred kamerama, besno procedio:

- Vođstvo lige briga za nas. Mi smo ti koji smo platili je*enu cenu zbog njihovih s*anja! - izjavio je mnogo gorčine u glasu Kris Lav.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track