POTPISAO ZA VOŠU DOK JE SA UBICAMA DELIO ZATVORSKU ĆELIJU! Šokantna životna priča junaka Lala! BIVŠI ROBIJAŠ SA TROFEJOM
Foto: @starsport

mladost - ludost

POTPISAO ZA VOŠU DOK JE SA UBICAMA DELIO ZATVORSKU ĆELIJU! Šokantna životna priča junaka Lala! BIVŠI ROBIJAŠ SA TROFEJOM

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine napravili su neverovatan uspeh osvajanjem Kupa Srbije, a jedan od junaka novosadskog tima bio je kontroverzni fudbaler Miodrag Gemović.

Fudbaler Vojvodine Miodrag Gemović ima neobičnu životnu priču koja je pre nekoliko meseci šokirala javnost.

Verovali ili ne, Gemović je zbog velike greške u mladosti jedan period života proveo u zatvorskoj ćeliji sa najokorelijim kriminalcima. Zbog jedne tuče, u kojoj je pesnicom slomio vilicu jednom mladiću, Gemović je osuđen na dva i po meseca zatvora.

"Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica", ispričao je Gemović u jednom intervjuu za Sportski žurnal.

foto: @starsport

Zanimljivo, Vojvodina ga je angažovala dok je robijao iza rešetaka.

"Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebno dokumentacijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu", otkrio je pre nekoliko meseci Gemović.

foto: @starsport

Podsetimo, Gemović je meč sa Partizanom počeo sa klupe. U igru je ušao umesto Vukadinovića i u penal seriji je opravdao poverenje trenera Lalatovića. Jednim hladnokrvnim, preciznim šutem matirao je golmana Stojkovića i tako pomogao svom timu da dođe do jednog od najznačajnijih trijumfa u istoriji kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track