Najnovije vesti

POSLEDNJI SUSRET SA PRIJATELJEM ILIJOM PETKOVIĆEM: Došao sam do lifta njegove zgrade, izgovorio mi je nešto strašno...
Foto: Dado Đilas

ODLAZAK FUDBALSKOG ROMANTIČARA

POSLEDNJI SUSRET SA PRIJATELJEM ILIJOM PETKOVIĆEM: Došao sam do lifta njegove zgrade, izgovorio mi je nešto strašno...

Fudbal

Direktor OFK Beograda Božidar Milenković izuzetno je emotivno pričao o svom prijatelju Iliji Petkoviću i opisao poslednji susret koji će mu zauvek ostati urezan u sećanju. 

"Petka sam poslednji put video pre desetak dana, dan pre nego što ga je sin Dušan hitno odvezao u Urgentni centar. Došao sam do lifta njegove zgrade, videlo se da nije dobro. Izgovorio mi je nešto strašno, što ću pamtiti do kraja života. Samo je kratko rekao: 'Milence, umreću ti'", otkriva Milenković za "Novosti".

"Otišao je poslednji fudbalski romantičar. Koliko je bio dobar i odan čovek i prijatelj govori samo jedan od milion detalja vezanih za našeg Petka. Ostao je privržen OFK Beogradu do poslednjeg dana života. Čak i kada je igrao fudbal, kada je moglo da se očekuje da će sa Karaburme u Partizan ili Zvezdu, on je opet izabrao naš OFK", rekao je Milenković.

foto: Printascreen

Ilija Petković je od posledica pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu i konstatovanog virusa korona preminuo u subotu popodne u Kliničko-bolničkom centru "Bežanijska kosa" u 75. godini.

(Kurir sport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...