MAGIJA VREDNA OPSTANKA! Velbekove MAKAZICE za preokret STRŠLJENOVA protiv nemoćnog Noriča! VIDEO
Foto: AP

PREMIJER LIGA

MAGIJA VREDNA OPSTANKA! Velbekove MAKAZICE za preokret STRŠLJENOVA protiv nemoćnog Noriča! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija pobedili su večeras kao gosti u londonskom derbiju Kristal Palas sa 3:2, u utakmici 34. kola Premijer lige i popeli se na treće mesto na tabeli.

Čelsi je poveo golovima Olivijea Žirua u šestom i Kristijana Pulišića u 27. minutu, a kod oba gola asistent je bio Vilijan. Posle toga gol za domaće postigao je Vilfred Zaha u 34. minutu, a dva gola prednosti "plavcima" vratio je Tami Ejbraham u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Kristijan Benteke pogotkom u 72. minutu.

Čelsi je ostvario 18. pobedu i preskočio je Lester na trećem mestu na tabeli sa 60 bodova. Lester ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, pošto večeras igra sa Arsenalom.

Kristal Palas je pretrpeo četvrti uzastopni poraz, ukupno 14. u prvenstvu i 14. je na tabeli sa 42 boda.

Votford je na svom terenu pobedio Norič sa 2:1 i ostvario važne bodove u borbi za opstanak.

Norič je poveo u četvrtom minutu golim Emija Buendije, a šest minuta kasnije izjednačio je Kreg Doson. Pobedonosni pogodak postigao je Deni Velbek makazicama u 55. minutu.

Votford je prekinuo niz bez pobede, a posle sedme u prvenstvu zauzima 17. mesto na tabeli sa 31 bodom i ima četiri boda više, ali i utakmicu više od Aston Vile, koja je prva u zoni ispadanja.

Norič je pretrpeo 23. poraz i poslednji je na tabeli sa 21 bodom. Ako u subotu izgubi od Vest Hema, Norič će ispasti iz lige.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track